Vind een deelnemer

Evert van Beek / Team WSP

Doel € 500
Toegang tot schoon drinkwater is de eerste levensbehoefte. Schoon drinkwater; je zult er maar 6 kilometer voor moeten lopen, of zelfs 36… Helaas gebeurd dat in de praktijk voor veel mensen in Ethiopië. Met waterputten en waterleidingen kan het verschil gemaakt worden Een heel belangrijk verschil, voor de mannen, vrouwen en kinderen in Ethiopië. Ik heb al een paar keer eerder meegedaan met SFO, er wordt veel geld opgehaald en het komt op de juiste plek. Verder worden de activiteiten altijd goed georganiseerd! Een aantal collega’s gaan wandelen, en een ander deel gaat fietsen. Met z'n allen gaan we ervoor. Helpt u en help jij ons mee? Uw en jouw gift zijn meer dan welkom.
€ 784,09
€ 153,82

Bart van Deelen / Team WSP

Doel € 500
Door mee te doen met deze sponsoractie wil ik helpen geld op te halen voor het zo belangrijke schone drinkwater in Ethiopië. Door het te combineren met mijn hobby is het een geweldige activiteit en dus gaan we ervoor!
€ 629,09

Gert van Driesten

Doel € 500
Woord en Daad is een schitterende organisatie!
€ 250,00

Jacco Van Houwelingen

Doel € 500
Als deze activiteit bijdraagt aan schoon water voor die mensen in Ethiopië loop ik wel door tot mn schoenen versleten zijn. Wat een triest verhaal en wat een rijkdom hebben wij.
€ 315,00

Therese Vat

Doel € 500
De kinderen en vrouwen in Ethiopië moeten dagelijks een heel eind lopen voor drinkwater te halen. Iets wat ons geen ene moeite kost door alleen maar een kraan open te zetten. Door 1 dag wandelen kunnen wij voor de mensen in Ethiopië al een heel verschil maken. Dat is voor mij genoeg motivatie om mee te wandelen.
€ 415,00

Heinrich Van Driel

Doel € 500
Mooi sportieve prestatie te combineren met anderen te helpen
€ 965,00

Ruben Kaashoek / Quarantaine Club

Doel € 500
Ik ga hardlopend 26 kilometer door het Limburgse heuvellandschap afleggen om geld op te halen voor nieuwe waterputten. Omdat water de eerste levensbehoefte en schaars is in Etheopië, hoop ik dat we als vriendengroep een mooi bedrag kunnen leveren aan Sport for Others! Schoon drinkwater staat aan het begin van een keten met andere belangrijke gevolgen, zoals wanneer het drinkwater dichterbij te halen is er meer kinderen naar school kunnen! Wij hopen op uw gift! Alvast bedankt!!
€ 963,75

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194