Deelnemers

Bert den Hartog / Team Altena

Toch weer besloten om mee te doen aan #sportforothers. Het laat je niet los! Het is goed om een bijdrage te leveren in de strijd tegen onrecht. Aan de andere kant is juist voor mij de combinatie van het doel met een sportieve prestatie wat het extra aantrekkelijk maakt. Daarom heb ik mijn doel gezet om geld bij elkaar te lopen en de eerste Nederlander te worden die als vijftiger op één dag de Mont Ventoux op gaat hardlopen vanuit Malaucene, Sault en Bedoin. Dit geeft mij nog meer motivatie en mogelijkheden om sponsors te werven.
28% (€ 275,00) opgehaald
Doel € 1.000

Willem Zoeteweij / Esselink Groep

Na een fantastisch evenement in 2018, ga ik nogmaals de uitdaging aan om in september 2019 fietsend de Mont Ventoux te beklimmen. Wat is het mooi om dit voor kindslaven te doen. Ik hoop dat mijn sponsorbedrag veel voor een kind mag betekenen en ik hem of haar een goede toekomst mag geven in vrijheid voor een kindvriendelijke toekomst. Sta u of jij daar ook achter? Doneer dan uw of jouw bijdrage. Alvast heel hartelijk dank.
21% (€ 210,00) opgehaald
Doel € 1.000

Pieta Zoeteweij / Esselink Groep

Dit jaar hoop ik mij, voor de vijfde keer, op een sportieve manier in te zetten voor de slaafkinderen in Haïti. Deze kinderen worden lichamelijk en geestelijk mishandeld. Door uw financiële bijdrage mag ik wat doen om deze kinderen uit de slavernij te halen. Zij krijgen dan weer een menswaardig bestaan en een goede opleiding. Gaat ook hun leven u ter harte? Doneer dan a.u.b. een bijdrage en u helpt er deze kinderen mee. Alvast hartelijk dank.
20% (€ 203,00) opgehaald
Doel € 1.000

Dirk Jan van der Meij

19% (€ 185,00) opgehaald
Doel € 1.000

Jan van der Hel / Esselink Groep

Als men vraagt ' doe je weer mee?, dan zeg je dus geen nee! Voor de 5e keer op rij wil ik mij weer inzetten om door middel van uw donatie kindslaven uit hun schrijnende situatie te halen. Woord en Daad zet zich o.a. in om kindslaven in Haiti een betere toekomst te bieden waarin onderwijs , liefde en respect centraal staat. ik wil u vragen mij mee te helpen mijn doelstelling te halen en deze kinderen een betere toekomst te bieden die zij verdienen. Namens deze kinderen in Haïti, hartelijk dank!
10% (€ 150,00) opgehaald
Doel € 1.500

Rina Molenaar / Woord en Daad

Oktober 2018 bezocht ik Haïti. Een prachtig land met een hardnekkig probleem: kindslaven! Ik sprak met jongeren die uit het systeem zijn gehaald en nu zich willen inzetten voor de vrijheid van andere jongeren! In 2019 zet ik me graag in om wereldwijd jongeren een kans te geven op een mooie toekomst!
10% (€ 100,00) opgehaald
Doel € 1.000

Albert-Jan From / Driemaal volle bak

Zelf heb ik een jeugd gehad waarin ik alle liefde en aandacht heb mogen krijgen die ik nodig had en waar ik alle mogelijkheden heb gekregen om te studeren voor een toekomst. Een dergelijke opvoeding en achtergrond doet nog wel eens gemakkelijk vergeten dat het ook anders kan. Het is schrijnend dat er kinderen zijn die geen kind kunnen zijn en die geen vooruitzichten hebben op een betere toekomst. Ik wil me inzetten om daar verandering in te brengen! Dit doe ik door per fiets de Mont Ventoux driemaal te beklimmen. Daarin ben ik en zijn deze kinderen afhankelijk van uw steun! Steunt u mee?
9% (€ 91,00) opgehaald
Doel € 1.000

Adri Burghout / Team Altena

Al is mijn bijdrage maar een druppeltje … een oceaan bestaat ook uit druppeltjes. Dus niks doen is geen optie.
9% (€ 85,00) opgehaald
Doel € 1.000

Ferry Westerlaken / Team Altena

Onze kinderen hebben het erg goed terwijl veel kinderen in Haïti het zo slecht hebben. Laten we proberen te helpen
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Aniek Westerlaken / Team Altena

Iets betekenen voor anderen
2% (€ 10,00) opgehaald
Doel € 500

Arik Burghout / Team Altena

> Een bijdrage leveren in de strijd tegen onrecht. > Op één dag (binnen 12 uur)de Mont Ventoux op te gaan hardlopen vanuit Malaucene, Sault en Bedoin. Help u mee om de strijd tegen onrecht financieel te steunen?
1% (€ 5,00) opgehaald
Doel € 1.000

Suze Westerlaken / Team Altena

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om de kinderen in Haiti te helpen
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Paul Melissant / Esselink Groep

D.V. Zaterdag 21-09-2019 ga ik de Mont Ventoux beklimmen in Frankrijk voor Kindslaven in Haïti! Kinderen die door hun ouders niet onderhouden kunnen worden en verkocht worden aan mensen die het beter hebben. In de praktijk worden deze kinderen als slaaf behandeld: ze mogen niet naar school en worden geïsoleerd, uitgebuit en misbruikt. Door deze berg te beklimmen wil ik mee helpen deze kinderen te bevrijden uit handen van die slavendrijvers en zo de beoogde € 1000,- bij elkaar te fietsen wat het doel is van dit sportieve sponsor evenement! Helpt u mij mee die berg financieel op te klimmen?
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Piet van Koppen / Esselink Groep

Inzet voor de naaste mede met uw sponsorhulp. En dit ook nog eens te kunnen doen op een sportieve wijze.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.500

Lennard Sonneveld / Driemaal volle bak

Op een actieve manier als team iets kunnen betekenen voor een ander!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000
194