Deelnemers

Vind een deelnemer

Of doneer direct aan Sport for Others

Janneke Louws

Om te delen van mijn rijkdom aan anderen die in armoede leven.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Corina Frens / Mont-CoCo

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wilco Frens / Mont-CoCo

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Jaap-Jan de Bruine / Luctor Et Emergo

Motivatie sport for others: Een eerste levensbehoefte voor iedereen. Je hoeft er de kraan maar voor open te draaien. Tenminste in veel Westerse landen. Dit geld niet voor veel Afrikaanse landen. Ik loop mee om deze mensen ook een kans te geven. In deze editie speciaal voor Senbatu Shalla in droog Ethiopië. Een druppel op een gloeiende plaat, dat is zeker. Maar goed doen doet volgen. Dit project is een investering in een drinkwater infrastructuur waar hopelijk vele jaren gebruik van gemaakt kan worden. Dus geen eenmalige handreiking, maar een lange termijn oplossing. Elke donatie is welkom, klein en groot. Alles helpt.
18% (€ 175,00) opgehaald
Doel € 1.000

Celine van der Spek / de Spekkies

Het is een sportieve uitdaging, niet alleen voor mezelf, maar ook om anderen te helpen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wilco van der Spek / de Spekkies

Het is een sportieve uitdaging, niet alleen voor mezelf, maar vooral om een ander te helpen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Hilda Zandee / De kakelende kippen

Iets klein voor de ander en ik ben spprtief
35% (€ 35,00) opgehaald
Doel € 100

Bente Rook / Hoornbeeck College Kampen

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Inge van den Broek / De kakelende kippen

Met elkaar voor elkaar
4% (€ 35,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wim den Breejen / Team Lisse

Geweldige ervaring van afgelopen jaar herhalen en opnieuw een geweldig doel om voor in te zetten.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Roelie van den Berg / Team Altena

Al 5 jaar ga ik mee als team fotograaf van Team Altena, nu wil ik deze uitdaging zelf aan gaan. Water, wij draaien de kraan open en voilà, daar is het dan. Wij moeten er niet aan denken meer dan 10 km te MOETEN lopen om een paar litertjes modderdrinkwater te halen. Wij die de kraan soms onnadenkend laten lopen. Wij die onze auto's met drinkwater wassen. Wij die als we het lekker vinden lang onder de douche blijven staan. Wij die gewoon 5 liter drinkwater door het toilet spoelen. Water is van levensbelang, maar wij staan er niet bij stil. Voor de kinderen in Ethiopië is water van LEVENS belang, maar zij moeten er ver, heel ver voor lopen. Dan moet mijn uitdaging die kale berg op te wandelen een peulenschil zijn. Angst of ik die 1000 euro wel bij elkaar krijg. Maar ik geef deze angst uit handen aan onze almachtige Vader. Daarom vraag ik jullie allen, wilt u /jij mij sponsoren en mij helpen die 1000 euro bij elkaar te krijgen? Ik loop dan ook namens jou/ u die berg op. En om in water termen te blijven, ALLE DRUPPELTJES HELPEN. Dank u/jou wel
64% (€ 637,00) opgehaald
Doel € 1.000

Hugo van der Molen / Hoornbeeck College Kampen

D.V. september hoop ik met mijn klas de Mont Ventoux te beklimmen, met het doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor schoon drinkwater in Ethiopië. de mensen daar moeten er nu kilometers voor lopen, maar door het geld wat wij inzamelen kunnen ze daar prachtige watervoorzieningen bouwen. om hier aan mee te doen, moet er geld worden opgehaald. zou u/jij mij willen helpen door een (klein)bedrag te sponsoren? Alvast bedankt!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Gritiene Hoefnagel / Hoornbeeck College Kampen

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Hannah de Jong / Hoornbeeck College Kampen

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Arnout van Renselaar / Hoornbeeck College Kampen

Ik hoop D.V. 26 september de Mont Ventoux te beklimmen. Dit doe ik natuurlijk niet voor niks. Hiermee wil ik geld ophalen voor alle kinderen in Ethiopië die geen schoon drinkwater hebben terwijl ik dit wel heb, elke dag! Mijn streefbedrag is 500 euro. Dit krijg ik niet alleen bij elkaar. Daarom zou ik het super tof vinden als jij mij wilt sponsoren! Alvast heel erg BEDANKT!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500
194