Deelnemers

Vind een deelnemer

Of doneer direct aan Sport for Others

Marianne Meerman / Luctor Et Emergo

11% (€ 110,00) opgehaald
Doel € 1.000

Erik Busstra

Schoon water tijdens het sporten is niet vanzelfsprekend. Des te mooier om mijn hobby uit te oefenen en zo iets te doen voor zij die het nodig hebben
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Bert den Hartog / Team Altena

Het is een aansprekend doel en hiermee kan ik bijdragen aan betere leefomstandigheden in Ethiopie. Het is een opdracht om te delen met anderen en voor mij is dit een ideale combinatie om sport en een goed doel te combineren. Letterlijk Sport for Others.
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Janneke Louws

Om te delen van mijn rijkdom aan anderen die in armoede leven.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Corina Frens / Mont-CoCo

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wilco Frens / Mont-CoCo

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Jaap-Jan de Bruine / Luctor Et Emergo

Motivatie sport for others: Een eerste levensbehoefte voor iedereen. Je hoeft er de kraan maar voor open te draaien. Tenminste in veel Westerse landen. Dit geld niet voor veel Afrikaanse landen. Ik loop mee om deze mensen ook een kans te geven. In deze editie speciaal voor Senbatu Shalla in droog Ethiopië. Een druppel op een gloeiende plaat, dat is zeker. Maar goed doen doet volgen. Dit project is een investering in een drinkwater infrastructuur waar hopelijk vele jaren gebruik van gemaakt kan worden. Dus geen eenmalige handreiking, maar een lange termijn oplossing. Elke donatie is welkom, klein en groot. Alles helpt.
18% (€ 175,00) opgehaald
Doel € 1.000

Hilda Zandee / De kakelende kippen

Iets klein voor de ander en ik ben spprtief
35% (€ 35,00) opgehaald
Doel € 100

Inge van den Broek / De kakelende kippen

Met elkaar voor elkaar
4% (€ 35,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wim den Breejen / Team Lisse

Geweldige ervaring van afgelopen jaar herhalen en opnieuw een geweldig doel om voor in te zetten.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Roelie van den Berg / Team Altena

Al 5 jaar ga ik mee als team fotograaf van Team Altena, nu wil ik deze uitdaging zelf aan gaan. Water, wij draaien de kraan open en voilà, daar is het dan. Wij moeten er niet aan denken meer dan 10 km te MOETEN lopen om een paar litertjes modderdrinkwater te halen. Wij die de kraan soms onnadenkend laten lopen. Wij die onze auto's met drinkwater wassen. Wij die als we het lekker vinden lang onder de douche blijven staan. Wij die gewoon 5 liter drinkwater door het toilet spoelen. Water is van levensbelang, maar wij staan er niet bij stil. Voor de kinderen in Ethiopië is water van LEVENS belang, maar zij moeten er ver, heel ver voor lopen. Dan moet mijn uitdaging die kale berg op te wandelen een peulenschil zijn. Angst of ik die 1000 euro wel bij elkaar krijg. Maar ik geef deze angst uit handen aan onze almachtige Vader. Daarom vraag ik jullie allen, wilt u /jij mij sponsoren en mij helpen die 1000 euro bij elkaar te krijgen? Ik loop dan ook namens jou/ u die berg op. En om in water termen te blijven, ALLE DRUPPELTJES HELPEN. Dank u/jou wel
69% (€ 687,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marcel ten Brinke / Hoornbeeck College Kampen

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Gerdien Lambregtse-Baan / Hoornbeeck College Kampen

Mont Ventoux 2020 D.V. Water, een eerste levensbehoefte! Stel je voor dat het niet zomaar uit de kraan komt, maar dat je er kilometers voor moet lopen...en dat het dan niet eens schoon, maar modderig is... In Ethiopië is dat helaas het geval. En ja hoor, na twee jaar als vrijwilliger met Sport for Others te hebben meegedaan, wil ik nu ECHT (?!) zelf de berg op! Help je mee en sponsor je mij voor schoon drinkwater in Ethiopië?
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Kris van Dongen / Op naar de top

3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Elise van Dongen / Op naar de top

1% (€ 5,00) opgehaald
Doel € 1.000
194