Vind een deelnemer

arie van dijk / Scheldijk

Doel € 500
wat is het een voorrecht om in een vrij land te wonen en dat er ook nog water in overvloed is . en dat wij ons ook nog in kunnen zetten voor mensen die het veel slechter dan wij hebben daarom lopen wij mee voor dit project
€ 0,00

Jan Willemsen / BJ Cycling

Doel € 500
Een goed doel combineren met een gave uitdaging. Dat spreekt me aan en daar wil ik voor gáán! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit met mijn racefiets een 'berg' heb beklommen én ik heb ook nog nooit meer dan 100km op een dag gefietst. Helaas is het voor veel mensen in Ethiopië dagelijks een nóg grotere uitdaging om over schoon drinkwater te beschikken. Graag zamel ik minimaal € 500 in voor een project om drinkwater bereikbaarder te maken. Helpt u / jij mee met een financiële bijdrage? Namens de inwoners van Senbatu Shalla hartelijk dank!
€ 280,00

Barry van van Daalen / BJ Cycling

Doel € 500
Deze tocht - 150 kilometer door Zuid Limburg - is denk ik de grootste (fiets) uitdaging die ik ooit ben aangegaan. Dit zal van mij wel het uiterste vragen, maar dit is niets in vergelijking met die mensen in Senbatu Shalla (Ethiopio) die dit dagelijks hebben om aan schoon drinkwater te komen. Daar doe ik het voor! Steun jij net als ik dit mooie initiatief van Woord en Daad om mensen daar te helpen, dit kan door mij te sponsoren.
€ 120,00

Annemarie de Bonte-Verhage / Team Esselink Groep

Doel € 500
Hoe leuk is het om een sportieve uitdaging te combineren met een goed doel? Ik ga 25 km hardlopen op het Pieterpad om zo geld in te zamelen voor mensen in Ethiopië. Mijn doel is om 500 euro in te zamelen. Hiervan kan schoon en betaalbaar drinkwater worden gerealiseerd voor vijf families. Help jij mee door mij te sponsoren! Dank je wel!!
€ 267,50

Jonathan Koppelaar / Team Esselink Groep

Doel € 500
Mijn motiviatie om mee te doen is het inzetten van een beetje energie aan mensen op de wereld die het veel slechter hebben dan wij.
€ 320,00

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194