Deelnemers

Arie Vermeulen

Fietsen vind ik heel fijn om te doen. Ik doe dit al vele jaren. Nu kwam ik deze actie van Woord en Daad tegen met daaraan gekoppeld deze beklimming van de Mont Ventoux. Ik dacht dit lijkt me nu mooi om te doen, je hobby in zetten voor een goed doel. Ik ken Woord en Daad ook al vele jaren o.a. van het sponsoren van kinderen in Haïti, dus de organisatie is voor mij bekend. En het doel waar deze actie wordt opgezet is heel goed. Als er veel mensen deelnemen aan deze beklimming kan dat veel betekenen voor de kindslaven in Haïti. Dus ik ga ervoor, zowel voor het fietsen en ook om het bedrag zo hoog mogelijk te krijgen voor deze actie..
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Ronnie Hoogendam / Esselink Groep

Op een sportieve manier mezelf inzetten voor het goede doel.
2% (€ 15,00) opgehaald
Doel € 1.000

Evert van Beek

Hardlopen en /om records te verbreken waren de afgelopen jaren mijn doelen, naast m'n andere sportiviteiten. Begin dit jaar leerde ik SFO kennen op de Woord & Daad markt, toen was ik gelijk verkocht. Het lijkt me prachtig om doormiddel van een sportieve uitdaging een kind in een arm land te kunnen helpen. Wat hebben wij het dan goed, dat we tijd en zin kunnen maken om voor hun een beter te leven te creëren.. Het zou fantastisch wezen als u mij (kind in Haïti) wilt sponseren, zodat ik €1000,00 bij elkaar krijg om voor 1 kind een jaar lang de kosten te dekken. Ook wordt er op deze wijze gezorgd voor goed onderwijs en medische zorg.
10% (€ 100,00) opgehaald
Doel € 1.000

Sander Jacobse / Hillfire Bro's

Een prachtige uitdaging voor een goed doel en daarnaast goed voor de gezondheid en een doel om te gaan behalen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Rene Schot / Esselink Groep

Ik hoop met deze actie een steentje bij te kunnen dragen aan het stoppen van slavernij. In Nederland hebben wij het goed, waar ook onze kinderen normaal naar school kunnen en een opleiding kunnen gaan volgen zodat ze een goede toekomst tegemoet kunnen gaan. Daarom wil ik mij hiervoor graag inzetten zodat deze kinderen ook een goede toekomst tegemoet kunnen gaan.
48% (€ 478,00) opgehaald
Doel € 1.000

Arco de Ruiter / Esselink Groep

Wij hebben het in Nederland erg goed. We kunnen onze kinderen alles geven wat ze aan eten en kleding en onderwijs nodig hebben. Ik kan ook mijn hobby uitoefenen, en dat is fietsen. Door de mont Ventoux te beklimmen voor woord en daad kan ik kinderen helpen waarvan de ouders niet de financiële middelen hebben om ze zelf te onderhouden. Ze worden als kindslaven gebruikt. Ik zou het erg leuk vinden als u mij wil steunen door te sponsoren. Bij voorbaat hartelijk bedankt.
2% (€ 15,00) opgehaald
Doel € 1.000

Abjan Jacobse / Hillfire Bro's

Een leuke combinatie van persoonlijk een sportieve prestatie neerzetten, maar dat ook voor anderen te doen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.500

Gijsbert Jacobse / Hillfire Bro's

Het begon als een grap, een hint om mijn broer te prikkelen zijn hobby om te zetten in daden voor het goede doel. Hij ging er (niet geheel verwacht) heel serieus op in. Nu gaan we als drie broers de berg beklimmen onder het motto "sloven voor slaven". Omdat het voor ons maar een dagje is en voor hen veel meer dan dat. Maar ook omdat dat dagje een leven kan veranderen.
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Aartjan Collée / Esselink Groep

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 2.000

Carla van Rhijn / Van Rhijn Bouw

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

Aat Roest / Van Rhijn Bouw

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

Chris Boezaard / Van Rhijn Bouw

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

Kees Vossestein / Van Rhijn Bouw

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0
194