Vind een deelnemer

Gerard Sinke

Doel € 500
Fietsen voor een goed doel. Mooi om zo het aangename met het nuttige te verenigen.
€ 0,00

Romaric Tarpaga / Job Booster Burkina Faso

Doel € 500
Ik neem deel aan SFO 2023 om bij te dragen aan de mobilisatie van middelen in Burkina Faso en Nederland voor de financiering van de training en de integratie in het arbeidsproces van duizenden jonge Burkinezen, dat rechtstreeks zal bijdragen tot meer vrede en de stabiliteit van het land. Je participe à ce SFO 2023 en vue de contribuer à la mobilisation des ressources au Burkina Faso et au Pays Bas pour financer la formation et l’insertion socioprofessionnelle de milliers jeunes Burkinabé, toute chose qui contribuera directement à la paix et la stabilité du pays.
€ 125,00

Wout Bakker / Succeszo

Doel € 500
Jongeren hier hebben lang niet altijd dezelfde kansen als jongeren in Burkina Faso. Door middel van deze wandelactie draag ik graag bij aan een mooie toekomst voor de jongeren daar!
€ 0,00

Lizanne Both / Succeszo

Doel € 500
Ik zet me graag in voor mijn medemens die het minder heeft. Daarnaast houd ik van wandelen en vind het gezellig en mooi om dit met elkaar te doen.
€ 0,00

Cees Oosterhuis / Job Booster Burkina Faso

Doel € 500
Als projectleider van het Job Booster Burkina Faso team, werk ik veel samen met onze projectleden en de jongeren in Burkina Faso. De grote motivatie en inzet van deze jongeren in Burkina om te werken aan een beter perspectief voor henzelf en hun families is hartverwarmend. Graag wil ik ook door deze sportieve uitdaging, daaraan bijdragen.
€ 0,00

Marten Poortvliet / De wandelganzen

Doel € 500
Hoi, Ik ben marten, ook ik wandel de sponsorloop voor de jongeren in Burkina Faso. Het is goed en ook je opdracht om je in te zetten voor je medemens, met andere woorden je naasten helpen en liefhebben. Op een sportieve manier met elkaar dat te doen is mooi en ook nog eens leuk. Boven alles Gods liefde daarin te delen, en de jongeren van Burkina Faso te helpen in een positief vooruitzicht voor een hun toekomst! Wilt u/jij mij doneren? Alle kleine beetjes helpen! Alvast bedankt!
€ 569,09

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194