Deelnemers

Vind een deelnemer

Of doneer direct aan Sport for Others

Judith van Gelder / Woord en Daad

Heb je dat ook wel eens, dat je zo'n dorst hebt, dat je een heel flesje in een keer leeg drinkt? Wat is dat lekker, zeker in de zomer! In Senbatu Shalla (Ethiopië) kunnen de mensen dat niet. Er is een waterput in dit afgelegen gebied, maar die staat vaak droog. In het regenseizoen drinken mensen water uit de poelen langs de kant van de weg... En wij kopen ons water soms in de supermarkt, in plastic flessen, terwijl het zo uit de kraan komt! Water is leven, daar staan wij misschien te weinig bij stil. Ik hoop dit jaar de Mont Ventoux te beklimmen voor helder, schoon, betaalbaar, goed en altijd verkrijgbaar drinkwater in Shalla. Sponsor mij of schrijf je zelf in voor een onvergetelijk weekend!
8% (€ 75,00) opgehaald
Doel € 1.000

Elly Burghout / Team Altena

Water, het klinkt voor ons zo gewoon. Maar wat voor ons zo gewoon is is in Ethiopië niet gewoon. Ik wil door middel van deze sponsoractie geld bij elkaar brengen om het project van Woord en Daad te steunen. Hoe meer geld, hoe meer gezinnen kunnen voorzien worden van schoon drinkwater. Wie sponsort mij?
12% (€ 115,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marianne Lambregts - Verboom

Prachtig doel, het gaat om het voorzien in basis behoeften van kwetsbare mensen en kinderen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen. Mooi om dit met elkaar te kunnen doen. Wil ook meer bekendheid geven aan de noden in Ethiopië
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marlies Kant / Team Altena

Het is tegenwoordig best 'in' om mee te doen aan 1 of andere "challenge". Lachen toch....? Om jezelf en/of een ander uit te dagen tot...... Maar ik vermoed dat het ons echt geen dag gaat lukken om met 3 liter water rond te komen. (1× toilet doorspoelen is al min. 5 liter) Voor de mensen in Ethiopië is dit geen uitdaging, maar harde werkelijkheid. Dat is toch vreselijk?!! Om dit te veranderen, wil ik in september opnieuw de Mont Ventoux beklimmen. Ook wel een uitdaging, maar als ik daarmee de mensen en kinderen in Ethiopië aan goed drinkwater kan helpen, heb ik dat er graag voor over. Helpt u/jij ook mee om minimaal € 1.000,00 sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Alvast bedankt!
43% (€ 425,00) opgehaald
Doel € 1.000

Kees Meerman / Luctor Et Emergo

Geen drinkwater in de buurt alleen op een afstand van minimaal 6 km. en dan nog modderig ook, kunt u zich dat voorstellen? Ik wil mij inzetten voor schoon drinkwater in Ethiopië Helpt u mee??
118% (€ 1.178,00) opgehaald
Doel € 1.000

Adri Burghout / Team Altena

Eigenlijk staan we in onze welvarende omgeving veel te weinig stil bij de ellende van medemensen. Is ook niet zo'n leuke bezigheid ... Toch maar doen. Ik doe een beroep op iedereen - inclusief mezelf - om dat wat vaker te doen. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat we niet zouden kunnen beschikken over normaal schoon drinkwater. Onze omgeving zou te klein zijn nietwaar? Probeer er maar iets bij voor te stellen. Laten we daarom de handen maar ineen slaan. Ik vraag iedereen, als je in de gelegenheid bent, deel te nemen aan de laatste Sport for Others op de Mont Ventoux! Na vijf keer kan ik het nog steeds, of liever steeds meer, van harte aanbevelen!
7% (€ 70,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wisse Overbeeke

Ik hou van een uitdaging en ben blij dat het ook voor een goed doel is.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Willemien van Wijnen / Woord en Daad

Heerlijk, helder water. Wij kunnen niet zonder! Thee drinken, eindeloos douchen, schoonmaken, de was doen en zelfs een toilet dat spoelt met schoon drinkwater. En als het buiten warm is vullen we er uiteraard ons zwembad mee. Liefst tot aan de rand natuurlijk! Wat een wereld van verschil voor mensen in het droge Shalla gebied. Geen druppel water in huis zonder dat het zweetdruppels kost. En zere voeten van het eind dat je moet lopen naar de pomp. Iedere keer weer. Kinderen die opgroeien zonder hygiëne, met alle gevolgen van dien. En dan dorst hebben en vies bruin water moeten drinken. Bah, dat smaakt toch nergens naar! Een beker koud water, wat gun ik dat deze mensen in Shalla! Help jij me mee om dat verschil te maken?
64% (€ 637,00) opgehaald
Doel € 1.000

Piet van Koppen

Schoon drinkwater voor een droog Ethiopië.. Help mee!! Goed drinkwater is voor iedereen belangrijk, ook voor de verre naaste in Ethiopië. Dit jaar verdient dit onze inzet om dit voor hen te kunnen realiseren. Mijn Inzet daarvoor is door weer een sportieve prestatie te leveren. Uw inzet door mij te sponsoren, Doet u mee?
113% (€ 1.700,00) opgehaald
Doel € 1.500

Ronnie Hoogendam / Krimpen

Ik vind het erg leuk om door middel van deze sportieve uitdaging iets voor de mensen in Ethiopië te kunnen betekenen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Rene Schot / Krimpen

Wat voor ons heel normaal is....is in Ethiopië niet zo... schoon drink water. Ik wil me inzetten om een steentje bij te dragen om mensen aan schoon drinkwater te helpen.
97% (€ 1.460,00) opgehaald
Doel € 1.500

Arco de Ruiter / Krimpen

25% (€ 252,00) opgehaald
Doel € 1.000

Arne Kooistra / Kooistra & Ooms

Voor mij is het moeilijk voor te stellen wat het betekent om niet of nauwelijks over schoon drinkwater te kunnen beschikken. In ons welvarende land hoef je de kraan maar open te zetten, maar wat een kwetsbaarheid voor mensen in de regio Senbatu Shall! Prachtig dat met deze aanpak wordt bijgedragen aan een structurele oplossing die perspectief geeft aan de mensen daar. Een mooi project waarvoor ik me graag wil inzetten.
37% (€ 370,00) opgehaald
Doel € 1.000

Lubos Hasko / Rivierenland

56% (€ 560,00) opgehaald
Doel € 1.000

Pascal Ooms / Kooistra & Ooms

Sportieve prestatie voor goede doel
100% (€ 995,00) opgehaald
Doel € 1.000
194