Deelnemers

Vind een deelnemer

Of doneer direct aan Sport for Others

Roelie van den Berg / Team Altena

Al 5 jaar ga ik mee als team fotograaf van Team Altena, nu wil ik deze uitdaging zelf aan gaan. Water, wij draaien de kraan open en voilà, daar is het dan. Wij moeten er niet aan denken meer dan 10 km te MOETEN lopen om een paar litertjes modderdrinkwater te halen. Wij die de kraan soms onnadenkend laten lopen. Wij die onze auto's met drinkwater wassen. Wij die als we het lekker vinden lang onder de douche blijven staan. Wij die gewoon 5 liter drinkwater door het toilet spoelen. Water is van levensbelang, maar wij staan er niet bij stil. Voor de kinderen in Ethiopië is water van LEVENS belang, maar zij moeten er ver, heel ver voor lopen. Dan moet mijn uitdaging die kale berg op te wandelen een peulenschil zijn. Angst of ik die 1000 euro wel bij elkaar krijg. Maar ik geef deze angst uit handen aan onze almachtige Vader. Daarom vraag ik jullie allen, wilt u /jij mij sponsoren en mij helpen die 1000 euro bij elkaar te krijgen? Ik loop dan ook namens jou/ u die berg op. En om in water termen te blijven, ALLE DRUPPELTJES HELPEN. Dank u/jou wel
71% (€ 712,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marcel ten Brinke / Hoornbeeck College Kampen

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Gerdien Lambregtse-Baan / Hoornbeeck College Kampen

Mont Ventoux 2020 D.V. Water, een eerste levensbehoefte! Stel je voor dat het niet zomaar uit de kraan komt, maar dat je er kilometers voor moet lopen...en dat het dan niet eens schoon, maar modderig is... In Ethiopië is dat helaas het geval. En ja hoor, na twee jaar als vrijwilliger met Sport for Others te hebben meegedaan, wil ik nu ECHT (?!) zelf de berg op! Help je mee en sponsor je mij voor schoon drinkwater in Ethiopië?
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Kris van Dongen / Op naar de top

3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Elise van Dongen / Op naar de top

1% (€ 5,00) opgehaald
Doel € 1.000

Judith van Gelder / Woord en Daad

Heb je dat ook wel eens, dat je zo'n dorst hebt, dat je een heel flesje in een keer leeg drinkt? Wat is dat lekker, zeker in de zomer! In Senbatu Shalla (Ethiopië) kunnen de mensen dat niet. Er is een waterput in dit afgelegen gebied, maar die staat vaak droog. In het regenseizoen drinken mensen water uit de poelen langs de kant van de weg... En wij kopen ons water soms in de supermarkt, in plastic flessen, terwijl het zo uit de kraan komt! Water is leven, daar staan wij misschien te weinig bij stil. Ik hoop dit jaar de Mont Ventoux te beklimmen voor helder, schoon, betaalbaar, goed en altijd verkrijgbaar drinkwater in Shalla. Sponsor mij of schrijf je zelf in voor een onvergetelijk weekend!
8% (€ 75,00) opgehaald
Doel € 1.000

Elly Burghout / Team Altena

Water, het klinkt voor ons zo gewoon. Maar wat voor ons zo gewoon is is in Ethiopië niet gewoon. Ik wil door middel van deze sponsoractie geld bij elkaar brengen om het project van Woord en Daad te steunen. Hoe meer geld, hoe meer gezinnen kunnen voorzien worden van schoon drinkwater. Wie sponsort mij?
15% (€ 150,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marianne Lambregts - Verboom

Prachtig doel, het gaat om het voorzien in basis behoeften van kwetsbare mensen en kinderen. Ik wil graag mijn steentje bijdragen. Mooi om dit met elkaar te kunnen doen. Wil ook meer bekendheid geven aan de noden in Ethiopië
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marlies Kant / Team Altena

Het is tegenwoordig best 'in' om mee te doen aan 1 of andere "challenge". Lachen toch....? Om jezelf en/of een ander uit te dagen tot...... Maar ik vermoed dat het ons echt geen dag gaat lukken om met 3 liter water rond te komen. (1× toilet doorspoelen is al min. 5 liter) Voor de mensen in Ethiopië is dit geen uitdaging, maar harde werkelijkheid. Dat is toch vreselijk?!! Om dit te veranderen, wil ik in september opnieuw de Mont Ventoux beklimmen. Ook wel een uitdaging, maar als ik daarmee de mensen en kinderen in Ethiopië aan goed drinkwater kan helpen, heb ik dat er graag voor over. Helpt u/jij ook mee om minimaal € 1.000,00 sponsorgeld bij elkaar te krijgen? Alvast bedankt!
47% (€ 465,00) opgehaald
Doel € 1.000

Kees Meerman / Luctor Et Emergo

Geen drinkwater in de buurt alleen op een afstand van minimaal 6 km. en dan nog modderig ook, kunt u zich dat voorstellen? Ik wil mij inzetten voor schoon drinkwater in Ethiopië Helpt u mee??
119% (€ 1.188,00) opgehaald
Doel € 1.000

Adri Burghout / Team Altena

Eigenlijk staan we in onze welvarende omgeving veel te weinig stil bij de ellende van medemensen. Is ook niet zo'n leuke bezigheid ... Toch maar doen. Ik doe een beroep op iedereen - inclusief mezelf - om dat wat vaker te doen. Stel je bijvoorbeeld eens voor dat we niet zouden kunnen beschikken over normaal schoon drinkwater. Onze omgeving zou te klein zijn nietwaar? Probeer er maar iets bij voor te stellen. Laten we daarom de handen maar ineen slaan. Ik vraag iedereen, als je in de gelegenheid bent, deel te nemen aan de laatste Sport for Others op de Mont Ventoux! Na vijf keer kan ik het nog steeds, of liever steeds meer, van harte aanbevelen!
7% (€ 70,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wisse Overbeeke

Ik hou van een uitdaging en ben blij dat het ook voor een goed doel is.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Willemien van Wijnen / Woord en Daad

Heerlijk, helder water. Wij kunnen niet zonder! Thee drinken, eindeloos douchen, schoonmaken, de was doen en zelfs een toilet dat spoelt met schoon drinkwater. En als het buiten warm is vullen we er uiteraard ons zwembad mee. Liefst tot aan de rand natuurlijk! Wat een wereld van verschil voor mensen in het droge Shalla gebied. Geen druppel water in huis zonder dat het zweetdruppels kost. En zere voeten van het eind dat je moet lopen naar de pomp. Iedere keer weer. Kinderen die opgroeien zonder hygiëne, met alle gevolgen van dien. En dan dorst hebben en vies bruin water moeten drinken. Bah, dat smaakt toch nergens naar! Een beker koud water, wat gun ik dat deze mensen in Shalla! Help jij me mee om dat verschil te maken?
64% (€ 637,00) opgehaald
Doel € 1.000

Piet van Koppen

Schoon drinkwater voor een droog Ethiopië.. Help mee!! Goed drinkwater is voor iedereen belangrijk, ook in Ethiopië. Het verdient onze inzet om dit voor hen te kunnen realiseren. Mijn Inzet daarvoor is door weer een sportieve prestatie te leveren. Uw inzet door mij te sponsoren, Doet u mee?
91% (€ 1.360,00) opgehaald
Doel € 1.500

Ronnie Hoogendam / Krimpen

Ik vind het erg leuk om door middel van deze sportieve uitdaging iets voor de mensen in Ethiopië te kunnen betekenen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000
194