Vind een deelnemer

Koos Huijzer

Doel € 500
Confronteer jezelf, help een ander
€ 25,00

Roeland van Everdingen / Woord & Daad

Doel € 1.500
Ik woon in de Hoeksche Waard en fiets daar vaak m'n rondje. Geen heuvel te bekennen daar, maar wel genoeg en schoon water. Met Sport for Others ga ik de Limburgse heuvels in voor mensen die geen schoon water hebben. Voor mij alleen een leuke uitdaging, voor de mensen in Ethiopië van levensbelang. Help jij ook mee? Je bijdrage is zeer welkom, bedankt!
€ 1.034,09

Bart Witzier / Woord & Daad

Doel € 500
Met een mooi team fietsen voor een nog mooier doel: Schoon drinkwater voor droog Ethiopië
€ 0,00

Leon Den Heijer

Doel € 500
Schoon drinkwater is hier in Nederland een vanzelfsprekendheid. Voor de mensen in Ethiopië is dit ondenkbaar. Ik vind het mooi om mijn bijdrage te leveren om dit te veranderen. Ik hoop 1 oktober de 150 km te gaan fietsen.
€ 25,00

Julian Ringelberg

Doel € 500
Het is mooi om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit te combineren met een uitdagende fietstocht. Het is ook gezellig en stimulerend om dit met een grote groep te doen. In voorgaande jaren twee maal meegedaan met SfO.
€ 0,00

Stefan van t Hof

Doel € 500
Graag ga ik de uitdaging aan om 25 km te gaan hardlopen voor schoon drinkwater in Ethiopië!
€ 360,00

Annette van Dam / Team Cedrah

Doel € 500
Mijn motivatie is in de eerste plaats om de mensen in Ethiopië te helpen aan schoon drinkwater. Daarnaast zie ik het als een leuke uitdaging om samen met mijn collega Marleen de sponsorloop te doen, heel gezellig! We hebben er zin in!
€ 330,00

Marleen Oosterwijk / Team Cedrah

Doel € 500
Mijn motivatie om mee te doen is allereerst om hulp te bieden aan de medemens in Ethiopië. Zodat ze schoon drinkwater hebben, een primaire levensbehoefte. En het is een leuke uitdaging om met mijn collega Annette de sponsortocht te lopen, en een hoop gezelligheid te beleven. We hebben er zin in!
€ 230,00

Dieke Ploeg / Team WSP

Doel € 500
We doen weer mee als team van WSP Systems
€ 0,00

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194