Deelnemers

Leendert van der Lugt / Cycling for Others

Wat is het mooi om een hobby (hardlopen en wielrennen) te combineren met een goed doel. Ik hoop me met team Cycling for Others sportief in te zetten om kindslaven in Haïti hoop te geven om een toekomst.
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Patrick Zoeteweij / Esselink Groep

Recht en vrijheid zijn in mijn eigen leven altijd vanzelfsprekend geweest. In de verhalen van Woord en Daad raakt het mij dat dit voor zoveel mensen niet geldt. Gedreven vanuit mijn geloof in een God van vrijheid wil ik mij graag inzetten voor dit prachtige doel. Niets doen is geen optie.
3% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 1.000

Jarne Eenkhoorn / HoornBack

Vorig jaar voor het eerste mee gedaan. Nu besmet met "het virus". We gaan ons weer inzetten voor de kindslaven
2% (€ 15,00) opgehaald
Doel € 1.000

Aniek Westerlaken / Team Altena

Iets betekenen voor anderen
2% (€ 10,00) opgehaald
Doel € 500

Suze Westerlaken / Team Altena

Graag wil ik mijn steentje bijdragen om de kinderen in Haiti te helpen
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Lennard Sonneveld / Driemaal volle bak

Op een actieve manier als team iets kunnen betekenen voor een ander!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Alianne Mulder / HoornBack

21 september hoop ik opnieuw de Mont Ventoux in Frankrijk te beklimmen. Op deze manier kunnen wij iets doen voor kindslaven. Voor €1.000,- krijgt één kind een veilig thuis en goede zorg, een jaar lang onderwijs en psychosociale hulp. Ik wil me hier graag voor inzetten. U/jij ook? Doneer dan uw/jouw bijdrage. Alvast bedankt!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Joost Ruiter / Driemaal volle bak

Persoonlijke uitdaging voor een mooi doel
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Elly Burghout / Team Altena

Wat hebben wij het in Nederland toch goed!! Door mijn deelname aan dit evenement hoop ik dat er weer een aantal kinderen "gered" worden uit de slavernij. Ik hoop in september de Mont Ventoux met de fiets te beklimmen en om iets meer uitdaging te hebben wil ik het 2 keer proberen! Wie sponsort?!!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Menno Molenaar / Team "Alles voor elkaar"

Het lijkt me mooi op deze manier wat voor een ander te betekenen. Samen de uitdaging aangaan met mijn broers en fietsmaten geeft het voor mij extra dimensie. Ik heb er zin in.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 2.000

Machiel Haasjes

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Gert-Jan van der Valk / Esselink Groep

Mijn motivatie haal ik vooral uit het onrecht wat kindslaven in verschillende landen wordt aangedaan. Daar wordt je stil van...... Specifiek voor kinderen in Haïti maar ook in ander landen. Dat ze daardoor een nieuwe een tweede kans krijgen volwaardig kind en mens te mogen zijn... Dan ben ik dankbaar dat ik mij daarvoor mag inzetten door middel van een sportieve activiteit. Dat geeft een extra motivatie om die kale puist te beklimmen. Eigenlijk een kleinigheid als je het vergelijkt met het leven van die kinderen...maar het kan wel het verschil maken. Sponsort u ook mee?
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 2.000
194