Vind een deelnemer

Juliëtte Poortvliet / De wandelganzen

Doel € 500
Ik vind het mooi om me in te zetten voor de toekomst van anderen, en vind dit een leuke manier om daar aan bij te dragen. Zou jij ook hierin willen bijdragen en mij willen sponsoren? Alvast bedankt!
€ 270,00

Thamar Poortvliet / De wandelganzen

Doel € 500
De uitdaging om een heerlijk stuk te wandelen in Zuid-Limburg ga ik graag aan! In Nederland hebben we het zo goed, dus ik wil graag geld ophalen voor jongeren in Burkina Faso, zodat zij kunnen werken en een toekomst krijgen. Wil jij mij sponsoren?
€ 302,00

Jeroen Terhoeve / COMMAR

Doel € 500
Jongeren in Burkina Faso een kans geven! Normaal zit ik dagen achter de computer te bouwen aan ons internetbedrijf met COMMAR. Het werken met online marketing is geweldig en in Nederland hebben we de kans om dit te doen. In Burkina zijn die kansen er nauwelijks en dat beseffen we heel goed. We ruilen graag ons toetsenbord in voor de wandelschoen en lopen met een club enthousiaste mensen voor dit mooie doel.
€ 50,00

Maarten van Lit / COMMAR

Doel € 500
In ons werk zijn we altijd op gericht op resultaat. Dit evenement van Woord en Daad sluit daar naadloos bij aan. Want één jongere in Burkina Faso met een eigen bedrijf zorgt gemiddeld voor vier werkplekken. En één werknemer draagt zorg voor een familie met gemiddeld 8 personen! Vanuit ons team willen we bijdragen aan het maken van impact voor jongeren en specifiek jonge ondernemers in Burkina Faso.
€ 170,00

Daniël Knoot / The Mountainbikers

Doel € 500
Toekomst bieden voor jongeren in Burkina! Voor deze jongeren is het heel lastig om voor hunzelf om te komen in de intimiderende omstandigheden. Hierdoor wordt er in dit land training gegeven om een eigen bedrijf op te starten voor jongeren. Daar zou ik graag een steentje aan bij willen dragen om 125km te gaan fietsen in Limburg en zo geld op te halen voor deze jongeren...
€ 35,00

Gert-Jan Hoogendoorn / The Mountainbikers

Doel € 500
ik doe mee omdat ik het mooi vind om iets te doen voor de mensen die het minder goed hebben als dat wij het hebben. de jongeren waarvoor we nu gaan fietsen hebben bijna niets, maar toch hebben ze een droom die ze najagen. ik wil graag helpen die droom waar te maken, daarom wil ik zoveel mogelijk geld ophalen voor deze mensen. wilt u daarmee helpen???
€ 265,00

Frans de Bruin/ Driestars

Doel € 500
Na mijn deelname in 2022, waarin ik mijn jubileum mocht vieren van 25 jaar kankervrij, wil ik mij opnieuw inzetten voor weer een heel mooi project van Woord en Daad, deze keer voor een project in Burkina Faso. Enthousiast geworden door mijn deelname van vorig jaar wil ik opnieuw, dankbaar voor het goede wat ik mocht ontvangen afgelopen jaar, een stukje naastenliefde concreet in praktijk brengen door weer mee te doen aan de wandelafstand van 27 km in het mooie Limburg.
€ 425,00

Arco de Ruiter

Doel € 500
Mijn hobby inzetten om anderen te helpen
€ 25,00

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194