Vind een deelnemer

Herman Veenendaal / Van Rhijn Bouw

Doel € 700
De jeugd hier in het westen heeft zoveel kansen op een goede baan en goed onderwijs. In Burkina faso zijn er enorm veel kansarme jongeren en kinderen die niet de mogelijkheid hebben zich te ontwikkelen. Hiervoor wil ik graag de uitdaging aangaan en hoop ik dat er sponsors zijn die dit willen ondersteunen. Doneer en geef gul voor dit goede doel.
€ 821,82

Jan de Rooij

Doel € 500
Op 23 september ga ik 27 km hardlopen voor Woord en Daad, door fondsen te werven creëren we kansen voor jongeren in Burkina Faso!
€ 620,00

Liesbeth Lier / Beter voor elkaar

Doel € 750
Ook dit jaar ga ik de uitdaging aan om een lange afstand te lopen in het mooie Zuid-Limburg voor een project van Woord en Daad. Het is een hele tippel, 35 kilometer door de heuvels, maar het is voor een goed doel: 'geef jongeren uit Burkina Faso een toekomst'! Helpt u mee om jongeren een toekomstperspectief te geven door mij te sponsoren? - Beter voor elkaar! - Alvast hartelijk bedankt!
€ 875,00

Anita Spek / Beter voor elkaar

Doel € 750
Ook dit jaar wil ik de uitdaging aangaan van deze prachtige, pittige sponsortocht! Het sponsorgeld gaat gebruikt worden om jongeren in Burkina Faso te begeleiden bij het starten van een eigen onderneming. Hiermee wordt de werkgelegenheid in dit land van armoede en onveiligheid vergroot, waardoor de hele gemeenschap geholpen wordt. Zo kunnen wij met elkaar bijdragen aan een betere toekomst van deze jongeren en vele gezinnen! Beter voor elkaar…:-) Daarom ga ik 35km wandelen in Zuid-Limburg; helpen jullie mee door mij te sponsoren?! Alvast hartelijk dank!
€ 1.227,50

Corné Vreugdenhil / Team Van Norel

Doel € 500
Samen sporten voor anderen. Hoe mooi kan het zijn. Sporten vind ik eigenlijk alleen leuk, als ik een doel voor ogen heb. Meestal een sportief doel. Dan weet je waar je waar je voor traint. Dit evenement heeft een eigen doel, geld ophalen voor werkgelegenheid voor jongeren in Burkina Faso. Een schitterend doel, waar ik me graag voor in het zweet wil werken. Steunen jullie dit doel ook? Alvast bedankt!
€ 755,00

Snel naar

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194