Deelnemers

Vind een deelnemer

Of doneer direct aan Sport for Others

Jenneke de Heer / De skaters

Na eerdere super leuke ervaring, zet ik mij graag weer in voor dit mooie doel. Mooi om op een sportieve manier (op de skates) mijn steentje bij de kunnen dragen!
81% (€ 407,00) opgehaald
Doel € 500

Whisky van Amerongen / The Walnuts - Impacting lives together!

Ooit leefde ik op de straat, zwierf ik door de straten in Turkije... Ik weet wat het is om heel ver te lopen voor water of dagen zonder eten te zijn. Maar Lisanne van In Safe Hands heeft me gered en op een dag werd ik familie van The Walnuts, aka the Whiskies, aka De Van Amerongens. En wat een voorrecht was dat! Zonder mijn familie ben ik nergens, dus samen met hen loop ik voor water in Ethiopië! Zou het me lukken? 30 kilometer (en mijn familie zegt dat als zij 30 lopen, ik waarschijnlijk de 40 of 50 wel haal, omdat ik iets beweeglijker ben dan zij...)? Met een beetje steun van jou gaat het me vast lukken!
25% (€ 125,00) opgehaald
Doel € 500

Annelies Kraaiveld / De DrieSTARS

Dienstbaar voor anderen
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Lydia Bor / De DrieSTARS

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Gerard Sinke

Fietsen voor een goed doel. Mooie combinatie.
136% (€ 680,00) opgehaald
Doel € 500

Willem van Amerongen / The Walnuts - Impacting lives together!

Hoe ver loop jij voor water? Wat een bizarre vraag, want vanuit ons Nederlandse bed praten we over slechts enkele meters en toch brengt de vraag ons gelijk terug naar een groot deel van de wereld waar dit geen realiteit is. Soms zelfs tot kilometers lopen! Een deel van deze wereld is ons thuis geweest voor bijna 8 jaar. Nepal. Zuid-Sudan. Iraq. Kenia. Afghanistan. Bangladesh. Myanmar en nog enkele andere plekken. Waar we met eigen ogen hebben gezien. Waar we tranen hebben gelaten. Om het leed wat er is. Een gebrek aan basisbehoeften zoals water, die een moeder onmogelijke keuzes laat maken, die een vader tot wanhoop drijft. De gedachte brengt talrijke emoties naar boven. Emoties die nog steeds zorgen voor waterlanders. Wederom worden we ons bewust in wat voor verdeelde wereld we leven. Gelukkig hoeven we ons daar niet bij neer te leggen. We hebben ook gezien hoe een klein beetje hulp, mensen veerkracht en hoop geeft. Soms simpelweg door er te zijn. Soms door het samen bouwen aan projecten, zoals een watervoorziening. Natuurlijk bouwen wij daaraan mee en mag het ons wat kosten. Hoe zit het met jou? Doe jij zelf mee? Of sponsor je ons? Jouw gift maakt een wereld van verschil! Onze uitdaging: - We gaan 30 km lopen waarbij Willem 20 kg éxtra met zich meedraagt en Wendy 10 kg éxtra met zich meedraagt, daarbij denken we aan de mensen in Shalla, Ethiopie en gaan we voor verandering! Verander jij hun situatie mee? Laten we dit afspreken: Elke euro waarmee jij ons sponsort gaan wij verdubbelen! Daag ons uit!
18% (€ 180,00) opgehaald
Doel € 1.000

Wendy van Amerongen / The Walnuts - Impacting lives together!

Hoe ver loop jij voor water? Wat een bizarre vraag, want vanuit ons Nederlandse bed praten we over slechts enkele meters en toch brengt de vraag ons gelijk terug naar een groot deel van de wereld waar dit geen realiteit is. Soms zelfs tot kilometers lopen! Een deel van deze wereld is ons thuis geweest voor bijna 8 jaar. Nepal. Zuid-Sudan. Iraq. Kenia. Afghanistan. Bangladesh. Myanmar en nog enkele andere plekken. Waar we met eigen ogen hebben gezien. Waar we tranen hebben gelaten. Om het leed wat er is. Een gebrek aan basisbehoeften zoals water, die een moeder onmogelijke keuzes laat maken, die een vader tot wanhoop drijft. De gedachte brengt talrijke emoties naar boven. Emoties die nog steeds zorgen voor waterlanders. Wederom worden we ons bewust in wat voor verdeelde wereld we leven. Gelukkig hoeven we ons daar niet bij neer te leggen. We hebben ook gezien hoe een klein beetje hulp, mensen veerkracht en hoop geeft. Soms simpelweg door er te zijn. Soms door het samen bouwen aan projecten, zoals een watervoorziening. Natuurlijk bouwen wij daaraan mee en mag het ons wat kosten. Hoe zit het met jou? Doe jij zelf mee? Of sponsor je ons? Jouw gift maakt een wereld van verschil! Onze uitdaging: - We gaan 30 km lopen waarbij Willem 20 kg éxtra met zich meedraagt en Wendy 10 kg éxtra met zich meedraagt, daarbij denken we aan de mensen in Shalla, Ethiopie en gaan we voor verandering! Verander jij hun situatie mee? - Whisky, onze hond loopt ook mee! Laten we dit afspreken: Elke euro waarmee jij ons sponsort gaan wij verdubbelen! Daag ons uit!
18% (€ 180,00) opgehaald
Doel € 1.000

A Ploeg Hardeman / WSP Systems

Leuk en doelgericht!
14% (€ 71,43) opgehaald
Doel € 500

Maarten Ploeg / WSP Systems

Voor een goed doel samen met collega’s een dag op pad
14% (€ 71,43) opgehaald
Doel € 500

Jacco Overeem

Waar het voor ons de normaalste zaak van de wereld is, dat er schoon drinkwater uit de kraan komt, is de situatie in Ethiopië een totaal andere. Het drinkwater is bevuild, om over een kraan nog maar te zwijgen. Soms moeten er kilometers worden afgelegd om überhaupt aan water te komen. Graag ga ik de uitdaging aan om geld voor de naaste ver weg bij elkaar te fietsen!
117% (€ 585,00) opgehaald
Doel € 500

Arianne de Leede -Lievaart / Team Altena

Afgelopen jaar draaide ik regelmatig de kraan open om mijn handen te wassen. Geen enkele keer heb ik getwijfeld of er wel (schoon) water uit kwam. Wat voor ons zo gewoon is moet voor anderen ook gewoon zijn of in ieder geval worden.
20% (€ 97,78) opgehaald
Doel € 500

anja van Diggelen

Met het comité kunnen we minder doen in deze corona-tijd, dus is dit een mooi alternatief om voor anderen te zorgen die minder bedeeld zijn dan wij.
4% (€ 20,00) opgehaald
Doel € 500

Leonard de Groot / WSP Systems

14% (€ 71,43) opgehaald
Doel € 500

Roel Wagenaar / TEAM K - B

Mensen helpen om ook schoon water te krijgen en gelijk deelnemen aan een mooi evenement
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Norah Ringelberg / Team Hoop

ik hou van wandelen en ik wil graag dat andere mensen ook schoon water hebben.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 250
194