Vind een deelnemer

Jan Sprong / Team Esselink Groep

Doel € 500
Wij vinden het normaal dat we iedere dag schoon drinkwater hebben, als je dan beelden ziet van moeders die hun kinderen geen eten en drinken kunnen geven is dit verschrikkelijk. Dit project in Ethiopie voor een duurzame watervoorziening wil ik daarom graag steunen. Tevens is het door het Limburgse landschap heerlijk fietsen, dus de sportieve uitdaging is ook leuk.
€ 250,37

Arjan Smit / IJsselteam

Doel € 1.000
Schoon drinkwater in Ethiopië. Een prachtig doel om voor te fietsen. Fijn om daar als team op sportieve wijze een steentje aan bij te kunnen dragen. Helpt u mee?
€ 284,00

Corne Verhoeven / Right on Track

Doel € 500
Ik ga dit jaar de sportieve uitdaging aan voor schoon drinkwater in Ethiopië. Voor dit mooie doel gaan we 36 km lopen. Sponsor jij mij?
€ 0,00

Nesia en Gian Duijster

Doel € 500
Heerlijk samen wandelen en óók nog eens voor het goede doel...!
€ 245,10

Arnold bezemer / Waterlopers

Doel € 500
Wij gaan de uitdaging aan om 35 kilometer in Limburg te gaan lopen, maar daarvoor hebben wel jullie steun nodig! De mensen in Ethiopië hebben het hard nodig. Voor ons is schoon drinkwater een ‘gewone’ voorziening, maar voor hen is dat niet zo. Daar willen wij verandering in brengen. HELPT U MEE?
€ 88,75

Jenneke de Heer / Waterlopers

Doel € 500
Wij gaan de uitdaging aan om 35 km te lopen in Limburg, maar hebben wel jullie steun nodig! De mensen in Ethiopië hebben het hard nodig. Voor ons is schoon drinkwater een ‘gewone’ voorziening, maar voor hen is dat niet zo. Daar willen wij verandering in brengen. HELPT U MEE?
€ 88,75

Mary Bijnagte / Team Cedrah

Doel € 500
Graag wil ik met deze sportieve prestatie bijdragen aan verbetering van waterkwaliteit in Ethiopie
€ 0,00

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194