Deelnemers

Vind een deelnemer

Of doneer direct aan Sport for Others

Wilma Ringelberg-Schipper / Team Hoop

Graag wil ik weer wat doen om anderen die het minder hebben dan ons te helpen. Schoon water...ik kan me niet voorstellen wat het moet zijn om dat niet te hebben....
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 500

Pauline Duijster / Team Altena

39% (€ 195,78) opgehaald
Doel € 500

Johan Bouma / IJsselteam

Ik ben uitgedaagd om mee te fietsen.
89% (€ 444,11) opgehaald
Doel € 500

Christian Juffer / IJsselteam

In Senbatu Shalla (Ethiopië)is het kurkdroog. Schoon en hygiënisch drinkwater is daar geen vanzelfsprekendheid zoals bij ons. Daarnaast moeten gezinnen 6 tot 36 kilometer lopen om water te halen bij een waterpunt. Met 500 euro worden 5 families van schoon en betaalbaar drinkwater voorzien! Daarom wil ik fietsen voor schoon drinkwater in Ethiopië. Help je mee en sponsor je mij voor schoon drinkwater in Ethiopië?
70% (€ 351,11) opgehaald
Doel € 500

Albert Westhoff / IJsselteam

Schoon drinkwater is één van de belangrijkste levensbehoeften en voor ons als westerse wereld zo vanzelfsprekend. Dit is niet vanzelfsprekend voor de inwoners van Ethiopië. Het drinkwater, wat kilometers verderop gehaald moet worden, is ook nog eens bevuild en vol met ziektekiemen. Des temeer voor mij een stimulans om geld bij elkaar te fietsen voor schoon drinkwater voor onze medemens in Ethiopië. Sponsor jij mij ook? Een klein bedrag maakt al het verschil!
20% (€ 101,11) opgehaald
Doel € 500

Lenard Molhoek / IJsselteam

Voor ons in de westerse wereld is het zo normaal geworden dat er schoon drinkwater uit de kraan komt. Dit is in Senbatu Shalla heel anders. Met het geld wat wij ophalen kunnen we de mensen in Senbatu Shalla helpen aan schoon en beter toegankelijk drinkwater.
20% (€ 101,11) opgehaald
Doel € 500

Hans Juffer / IJsselteam

Schoon drinkwater. Voor ons vanzelfsprekend maar voor veel mensen in Ethiopië niet. Met deze tocht kunnen we voor heel veel gezinnen schoon drinkwater bij elkaar fietsen: een prachtig doel!
20% (€ 101,11) opgehaald
Doel € 500

Peter Riezebos / IJsselteam

Ondanks deze uitdagende tijd hebben wij in NL nog overvloed. Wat wij als normaal ervaren dat er water uit de kraan komt is in Ethiopië een wonder. Naast het sportieve wil ik mij graag inzetten voor mijn broers en zussen in Senbatu Shalla
121% (€ 1.211,11) opgehaald
Doel € 1.000

Theun van Dijk / The running nozems

Ik hou van een sportieve uitdaging. Al twee keer eerder liep ik mee. De Galibier en de Mont Ventoux. Zware maar fantastisch mooie hardlooptochten. Dit in combinatie met het goede doel dat hier aan gekoppeld is maakt het een prachtige uitdaging!
113% (€ 565,75) opgehaald
Doel € 500

Robert-Jan Molenaar / Alles voor elkaar

Fietsen is een mooie sport. Als je met fietsen een goed doel kan sponseren werkt het extra motiverend om je in te spannen. Water is immers een eerste levensbehoefte!
65% (€ 325,00) opgehaald
Doel € 500

Martijn IJzerman / Krimpen

Sportief iets doen voor anderen
4% (€ 20,00) opgehaald
Doel € 500

Robert Hardeman / WSP Systems

Goede combinatie tussen sportief bezig zijn als team, en het geld inzamelen voor dit mooie doel!
14% (€ 71,43) opgehaald
Doel € 500

Hans Kempeneers / WSP Systems

Graag wil ik mij, samen met mijn WSP collega's, inspannen om zoveel mogelijk gezinnen van schoon drinkwater te voorzien. Schoon drinkwater is een basisbehoefte en ik vind het heel schrijnend dat er nog steeds mensen in deze wereld leven die geen of onvoldoende toegang tot schoon drinkwater hebben. Laten we met elkaar doen wat we kunnen!!
65% (€ 651,43) opgehaald
Doel € 1.000

Lydia Jansen / WSP Systems

Sportief bezig zijn voor het goede doel, top combi!
14% (€ 71,43) opgehaald
Doel € 500

Evert van Beek / WSP Systems

Het is geweldig om met een sportieve uitdaging iets voor een ander te kunnen betekenen. De laatste keer (2019) heb ik meegedaan met de Mont-Ventoux beklimmen, sindsdien ben ik fan van SportForOthers vanwege de goede organisatie en het mooie doel. Jammer dat het afgelopen jaar niet doorging, en dat het dit jaar in Nederland is. Maar ik wil toch graag geld inzamelen voor schoon drinkwater. Sponsort u ook ons WSP team?
30% (€ 151,43) opgehaald
Doel € 500
194