Deelnemers

Tim van Ooijen

Strijden, spreken en dus dit jaar ook fietsen voor hen die onrecht aangedaan worden. Omdat wij vrij mogen zijn en zij als kindslaven gebruikt worden.. “Maar jij moet spreken voor de mensen de mensen die niet voor zichzelf kunnen opkomen. Jij moet opkomen voor het recht van mensen die vertrapt en uitgebuit worden.” Spreuken 31:8 Dat is vanaf het begin mijn motivatie voor de politiek Nu heb ik alleen iets nieuws. Ik mag nu naast opkomen voor hen die dat zelf niet kunnen, op-fietsen. Aanstaande september ga ik namelijk, samen met een groep anderen onder de noemer Sport for Others van Woord en Daad, de Mont Ventoux op fietsen (kan lopend/fietsend). Dit doen we om de strijd tegen kind slavernij te steunen. Slavernij klinkt ver weg en als iets uit het verleden.. maar wereldwijd leven er nog steeds 40 miljoen mensen in slavernij. Een op de vier daarvan is kind. Hiervoor ga ik graag de strijd aan met deze berg! Wij/Ik doe dit door te fietsen en sponsoring van het project. Doet u ook mee? Doneren, iets liefs achter laten of andere dingen doen kan via: (alles is lief)
39% (€ 385,00) opgehaald
Doel € 1.000

Eelco Hoogeveen

35% (€ 345,00) opgehaald
Doel € 1.000

Dineke Hoogeveen

40% (€ 395,00) opgehaald
Doel € 1.000

Gerda Janssen / Woord en Daad / Woord en Daad

Het feit dat ik me vaak erg verdrietig en machteloos voel wanneer ik iets zie, lees of hoor over situaties zoals die van de kindslaven. Ik vind het prachtig dat er mensen en organisaties zijn die zich ervoor inzetten iets aan dit soort situaties te veranderen. Dit steun ik graag! Voor mij is het ook een mooie manier om mijn nieuwe werkgever Woord en Daad en mijn collega's nog beter te leren kennen. Mooi om samen zo'n evenement voor zo'n mooi doel te beleven.
79% (€ 789,00) opgehaald
Doel € 1.000

Ben Klaassen / Van Rhijn Bouw

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

Margie Klaassen / Van Rhijn Bouw

0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

Jan Holtslag

Het doel, dat ik mij opgelegd heb, is om driemaal de beklimming van de Mont Ventoux te volbrengen. Dat wil zeggen van alle kanten de 'Kale berg' beklimmen. De reden is dat het mij wat mag kosten, zoals het de kindslaven in Haïti veel kost om de levensweg af te leggen. Hierbij hoop ik, dat het opgebracht geld er voor zorgt dat er niet meer kindslaven zullen komen die gedwongen werk opgelegd krijgen en dat de huidige 'restaveks' een nieuwe droom zullen krijgen.
63% (€ 626,00) opgehaald
Doel € 1.000

Marc Poort / De financiële balie

Een helpende hand voor een ander en een sportieve uitdaging!
32% (€ 400,00) opgehaald
Doel € 1.250

Rianne Blok / just do it

samen met een vriendin hoop ik op 21 september de Mont Ventoux te beklimmen om samen met alle andere geld in te zamelen met als doel de kindslaven in haïti een betere toekomst te geven. helpt u mee?
1% (€ 10,00) opgehaald
Doel € 700

Tycho Snoeij / Calvijn College Tholen

15% (€ 75,00) opgehaald
Doel € 500

Marit den Uil / Calvijn College Tholen

Ik vind het heel erg leuk om sportief bezig te zijn en bij deze actie kan je daarmee ook nog andere kinderen helpen. Je doet het nu ook echt met een doel en dat vind ik een leuke uitdaging. Ik hoop op een hele gezellige tijd en zie er erg naar uit.
32% (€ 160,00) opgehaald
Doel € 500

Arnold Bezemer

Om op een leuke en sportieve manier met elkaar voor andere iets te kunnen betekenen.
101% (€ 1.010,00) opgehaald
Doel € 1.000

Lubos Hasko

Genieten van een sportieve prestatie en daarmee de verre naaste steunen.
630% (€ 6.302,00) opgehaald
Doel € 1.000

Judith van Gelder / Woord en Daad

In Nederland hebben we het vaak zo goed, dat we vergeten dat het ook anders kan. Kindslaven in Haiti worden uitgebuit en voelen zich ongelukkig. Door de weg naar de top te maken kunnen we deze kinderen nieuwe kansen geven. Ik klim op tegen kindslavernij, jij ook?
59% (€ 590,00) opgehaald
Doel € 1.000

Patrick Heijkamp

Het getal van 40 miljoen mensen die wereldwijd nog in slavernij leven deed mij duizelen. Toen ik las dat 1 op de 4 daarvan kind is, vond ik het een mooi idee om dit jaar mijn sportieve uitdaging (26 kilometer bergop rennen) te combineren met de inzet voor het goede doel. Als ik kijk naar onze eigen kinderen dan vliegt het mij naar de keel als je er over nadenkt dat kinderen die nog jonger zijn dan onze oudste van 6 jaar onder onmenselijke omstandigheden en druk moeten werken en op jonge leeftijd reeds worden blootgesteld aan traumatische ervaringen. Pas zei iemand de echte problemen op deze aarde worden niet opgelost met geld, maar alleen met de komst van Onze Heere Jezus Christus en zijn rijk van recht en vrede. Daar zien we naar uit, maar tot die tijd wil ik iets doen tegen dit onrecht.
124% (€ 1.235,00) opgehaald
Doel € 1.000

Menu

Top 4 fondsenwervers

Video

 
194