Het park van VakanZ

Tijdens dit sportieve weekend kun je verblijven op een vakantiepark van VakanZ in Montbrun-les-Bains. Een mooi park waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Gebruik van WiFi, een duik in het zwembad, ontbijten op je eigen terras: het is er allemaal mogelijk.  

Kosten indicatie
De meeste apartementen zijn geschikt voor 4 personen. Deze appartementen zijn €26,25 per persoon per nacht, op basis van een verblijf met 4 personen. Dit in inclusief bedlinnen en eindschoonmaak, maar exclusief toeristenbelasting (nu €0,80 p.p.p.n.). Je kunt nu via onderstaande button boeken op de boekingssite van VakanZ!

Voor meer informatie over het park en de appartementen kun je contact opnemen met VakanZ via info@vakanz.nl of 0341-264887. Wil je liever iets anders? Scroll dan iets verder naar beneden!

Swimming pool

Alternatieve opties

Er zijn natuurlijk ook andere opties. De gezamelijke momenten (denk aan de startbijeenkomst, het eten, het fotomoment...) vinden plaats op het park van VakanZ in Mont-Brun-les-Bains, dus we raden je wel aan daar in de buurt te zitten.

Bijvoorbeeld als je een camper of een tent hebt, kun je terecht op Camping Le Pré des Arbes. Deze camping ligt slechts op 500 meter van het park Le Hameau des Sources - het park van VakanZ waar de gezamelijke momenten plaatsvinden. Een uitgerustte plek kost €11,50 per nacht. Via de website kun je contact opnemen om een plaats te reserveren.

Verder kun je via Booking.com verschillende huizen en Bed & Breakfast's vinden in Montbrun-les-bains. Succes met boeken!

238