Informatie over Sport for Others 2022

Meedoen aan Sport for Others is meer dan alleen een mooie toch maken door Limburg. Met elkaar lopen en fietsen we voor water in het droge Senbete Shalla, een regio in Ethiopië. 

 

Het evenement is dit jaar opgedeeld in twee gedeelten: op vrijdagavond 30 september bieden we een leuk en gezellig programma aan voor de mensen die in de buurt overnachten. De dag erna, op zaterdag 1 oktober, gaan we met elkaar een sportieve uitdaging aangaan. Het evenement start vanaf het terrein van Watersley Sports and Talentpark in Sittard. Watersley Sports and Talentpark is een internationale wooncampus waar topsporters uit binnen- en buitenland verblijven. Een gedeelte van het terrein is voor Sport for Others open gesteld. Voor ons evenement is Watersley de ideale uitvalsbasis; goed bereikbaar en tegelijkertijd loop of fiets je zo de mooie Limburgse natuur in.

 

Vrijdag 30 september

Kom je van ver óf vind je het fijn om op zaterdagochtend al in de buurt van de startlocatie te zijn? Dan kun je ervoor kiezen te overnachten in één van de hotels in de buurt van de startlocatie. Voor de deelnemers die daarvoor kiezen, is er op vrijdagavond al een leuk programma. We bieden je een goede pastamaaltijd en een drankje aan waarna we samen vast in de Sport for Others sfeer komen. Een perfecte manier om je ontspannen voor te bereiden op de uitdaging die je te wachten staat.

  • Ontvangst v.a. 17.00 uur
  • Gezamenlijke pastamaaltijd rond 19.00 uur
  • Gezellig avondje met elkaar
     

Zaterdag 1 oktober

Yes! Op zaterdag gaan we echt van start. Alle deelnemers starten op dezelfde locatie: Watersley Sports & Talentpark in Sittard. Ook de finish is op deze plek. Zo kunnen we elkaar aanmoedigen bij de start en verwelkomen bij de finish. Het diner na afloop nuttigen we ook op deze plek. 

  • Ontvangst vanaf 07.00 uur (tot een half uur voor de laatste start)
  • Vertrek deelnemers
Wandelaars 35 km 08.00 uur
Fietsers 150 km 08.00 uur
Wandelaars 26 km 08.15 uur
Fietsers 125 km 09.00 uur
Hardlopers 35 km 10.00 uur
Fietsers 75 km 10.30 uur
Hardlopers 26 km

10.30 uur

  • Finish open van 12.30 tot 17.00 uur
  • Afsluitend programma incl. frietje van 16.00 tot 18.00 uur

watersley-klooster-555x380.jpg


Partners van Sport for Others

287