Informatie over Sport for Others 2023

Sport for Others is het sportieve evenement van Woord en Daad. Met elkaar halen deelnemers geld op voor werkgelegenheid voor jongeren in Burkina Faso.

 

Het evenement vindt plaats in Limburg op de prachtige start- en finishlocatie Watersley Sports & Talentpark in Sittard. Alle informatie over het evenement ontvang je ruim een week van te voren via het digitale koersboekje. 

 

Vrijdag 22 september

Je bent al welkom op vrijdagavond 22 september. We eten gezellig met elkaar en zorgen dat we op tijd naar bed gaan om fris aan de start te verschijnen. Het is dus niet alleen gezellig om hier bij te zijn, het is voor jezelf ook best praktisch. :-) Mogelijkheden voor overnachting vind je hier.

 

Zaterdag 23 september

Dé dag waarop jij de uitdaging aan gaat voor jongeren in Burkina Faso! Afhankelijk van de uitdaging die je hebt gekozen begin je héél vroeg in de ochtend of ietsje later. De exacte tijden zijn nog niet bekend, maar volgen in de loop van de tijd.

Op de routes zijn verschillende verzorgingsposten met eten, drinken en toiletten. Je komt de dag dus goed verzorgd door! Eenmaal voorbij de finish wacht er een patatje of goede pastamaaltijd op je. Benen omhoog en ... uitrusten maar. Je hebt het verdiend!

Enthousiast geworden? Meld je snel aan!

309A9369.jpg


Partners van Sport for Others

287