Inschrijfkosten

Om een mooi evenement neer te zetten vragen we inschrijfkosten. Zo zorgen we ervoor dat het sponsorgeld wat jullie ophalen ook echt aan het doel besteed kan worden. Je betaalt standaard €45,- inschrijfkosten*. Hiervoor krijg je:

 1. Een Sport for Others fiets- of wandelshirt**
 2. Voldoende faciliteiten zoals toiletten, douches en gratis parkeergelegenheid op de startlocatie
 3. Verzorgde lunch onderweg
 4. Verzorgingsposten met eten en drinken onderweg
 5. Medische service (al hopen we dat dit niet nodig is!)
 6. Technische service voor mankementen aan je fiets
 7. Een patatje met drinken na afloop
 8. Een toffe medaille als blijvend aandenken
 9. Professionele foto's en een aftermovie

Het treinkaartje (€7,71) voor wandelaars en hardlopers is niet bij de prijs inbegrepen. Vergeet dus je OV-chipkaart niet of koop ter plekke een kaartje.

Kies je ervoor om ook deel te nemen aan het programma op vrijdagavond 30 september, dan betaal je €65,-. Daarvoor krijg je het volgende extra:

 1. Goede pastamaltijd en een drankje op vrijdagavond
 2. Een gezellige, verzorgde avond op de locatie waar we de dag erna starten

Naast de inschrijfkosten dient iedere deelnemer minimaal € 500,- aan sponsorgeld bijeen te brengen. Lees hier wat we daarmee doen!

*Deelnemers van 12 jaar of jonger zijn van harte welkom! Schijf hen niet apart in, maar vermeld bij je eigen inschrijving hoeveel kinderen er meedoen. Kinderen van 12 jaar of jonger hoeven geen eigen sponsorgeld op te halen.

**Meld je je vóór 1 juli 2022 aan? Dan ben je zeker van een shirt in jouw maat. Meld je je later aan, dan kunnen we niet garanderen dat er een shirt in jouw maat beschikbaar is.

SFO2021_89.jpg


Partners van Sport for Others

236