Programma

Meedoen aan Sport for Others is meer dan alleen een prachtige tocht maken langs de Nederrijn of de Veluwe. Met elkaar lopen en fietsen we voor water in het droge Senbatu Shalla. We kijken uit naar ontmoeting en gezelligheid bij de verschillende Woord en Daad kringloopwinkels. Uiteraard houden we ons hierbij aan de dan geldende coronamaatregelen! Hierbij globaal het programma van D.V. zaterdag 11 september, om je een idee van de dag te geven. 

 

Tijden

Zaterdag 11 september

's Ochtends

We starten de mooie tocht vanuit verschillende locaties. Omdat we routes hebben van verschillende lengtes, hebben we ook meerdere plekken waar je kunt starten. We kijken of we daarin werken met verschillende tijdslots. 

Als de hoorn gaat, vertrekken we met elkaar! Op de fiets of lopend: er ligt een prachtige tocht voor je. Als fietser vertrek je richting het bos van de Veluwe, als wandelaar loop je door het stroomgebied van de Nederrijn. 

Lunchtijd

Rond lunchtijd kom je aan bij de kringloopwinkel in Wageningen. Daar staan enthousiaste vrijwilligers je op te wachten, mét een heerlijke lunch. Neem de tijd om even op adem te komen en bij te tanken voor de rest van de tocht! 

Zowel de wandelaars als de fietsers lunchen in Wageningen. Dit zal zijn op verschillende tijden, vanwege de verschillende lengtes, maar hier kom je dus zeker meer sportievelingen tegen! Uiteraard houden we hier ook rekening met de dan geldende regels. 

's Middags

Na de lunch vertrek je voor het tweede deel van de tocht. Dat zal wel wat zwaarder zijn, met de kilometers in je benen... Maar uiteindelijk kom je met elkaar over de finish! Je eindigt altijd op de plek waar je ook bent gestart. Dit is een kringloopwinkel of een betrokken bedrijf uit de Woord en Daad achterban. Bij de finish wacht je uiteraard een kleine beloning en iets lekkers om bij te komen en na te genieten met elkaar van de prachtige tocht!

's Avonds

Een gezamelijke afsluiting in de tent, zoals we gewend waren in Frankrijk, zal in september waarschijnlijk nog niet lukken. Maar: geen Sport for Others zonder aftermovie! Tijdens een online slotbijeenkomst laten we jullie graag exclusieve beelden zien van jullie dappere tocht. En delen we natuurlijk de eindopbrengst! Hopelijk zitten jullie allemaal met een voldaan gevoel (én een beetje spierpijn) op de bank, terugkijkend op een mooie dag!

 

Enthousiast geworden? Meld je snel aan!

nature-3568115__340.jpg


Partners van Sport for Others

287