Programma

Meedoen aan Sport for Others is meer dan alleen een prachtige tocht maken langs de Nederrijn of de Veluwe. Met elkaar lopen en fietsen we voor water in het droge Senbatu Shalla. We kijken uit naar ontmoeting en gezelligheid bij de verschillende Woord en Daad kringloopwinkels. Uiteraard houden we ons hierbij aan de dan geldende coronamaatregelen! Hierbij het programma van Deo volente zaterdag 11 september, inclusief starttijden en -locaties.

 

Fietsen

Route 50 KM start en finish bij kringloopwinkel Wageningen (Grintweg 255)
Ontvangst: vanaf 10:15
Starttijd: 10:45
Op de route zijn er twee stops, na 14 km en na 30km

Route 100 KM start en finish bij Kringloods Barneveld (Edisonstraat 7a)
Ontvangst: vanaf 09:45
Starttijd: 10:15
Op de route zijn er twee stops, na 25km en 50 km

Route 150 KM vanaf Kringloopwinkel Putten (Ambachtstraat 7)
Ontvangst: vanaf 08:30
Starttijd: 09:00
Op de route zijn er drie stops, na 40km, 70km en 115km

-> Voor fietsers: de definitieve GPX-routes zijn eind augustus beschikbaar. Wil je het bestand eerder hebben? Mail dan naar info@sportforothers.com.

Wandelen

Route 20 KM vanaf CHE Ede (Oude Kerkweg 100)
Ontvangst: vanaf 08:30
Starttijd: 09:00
Op de route zijn er twee stops, na 5km en na 12km

Route 30 KM vanaf CHE Ede (Oude Kerkweg 100)
Ontvangst: vanaf 08:00
Starttijd: 08:30
Op de route zijn er drie stops, na 7km, 14km en 23,5km
 

Start

We starten de mooie tocht vanuit verschillende locaties. Omdat we routes hebben van verschillende lengtes, hebben we ook meerdere plekken waar je kunt starten. We kijken of we daarin werken met verschillende tijdslots. 

Als de hoorn gaat, vertrekken we met elkaar! Op de fiets of lopend: er ligt een prachtige tocht voor je. Als fietser vertrek je richting het bos van de Veluwe, als wandelaar loop je door het stroomgebied van de Nederrijn. 

Lunch
Rond lunchtijd kom je aan bij de kringloopwinkel in Wageningen. Daar staan enthousiaste vrijwilligers je op te wachten, mét een heerlijke lunch. Neem de tijd om even op adem te komen en bij te tanken voor de rest van de tocht! 

Zowel de wandelaars als de fietsers lunchen in Wageningen. Dit zal zijn op verschillende tijden, vanwege de verschillende lengtes, maar hier kom je dus zeker meer sportievelingen tegen! Uiteraard houden we hier ook rekening met de dan geldende regels. 

Finish
Na de lunch vertrek je voor het tweede deel van de tocht. Dat zal wel wat zwaarder zijn, met de kilometers in je benen... Maar uiteindelijk kom je met elkaar over de finish! Je eindigt altijd op de plek waar je ook bent gestart. Dit is een kringloopwinkel of een betrokken bedrijf uit de Woord en Daad achterban. Bij de finish wacht je uiteraard een kleine beloning en iets lekkers om bij te komen en na te genieten met elkaar van de prachtige tocht!

 

Enthousiast geworden? Meld je snel aan!

nature-3568115__340.jpg
287