Nieuws

Sport for Others 2021 groot succes

Afgelopen 11 september gingen ruim 300 deelnemers de uitdaging aan voor de inwoners van Shalla in Ethiopië.

Lees verder...

Meld je aan en maak kans op een cadeaubon!

Meld jij je deze week aan voor Sport for Others? Dan maak je kans op een waardebon van OutdoorXL ter waarde van €30,-!

Lees verder...

Sport for Others dit jaar in Nederland - FAQ

Het jaarlijkse sportevenement van Woord en Daad, Sport for Others, vindt dit jaar vanwege de onzekerheid rondom de coronamaatregelen helaas niet in Frankrijk plaats.

Lees verder...

'Mij zal niets ontbreken' - Blijven danken in moeilijke omstandigheden

Vandaag is het dankdag. Een vreemde dankdag in een vreemd jaar. Danken doen we dit jaar veelal thuis nu maar kleine groepen mogen samenkomen. Misschien is dit voor jou ook een jaar waarin dankbaar zijn iets moeilijker is. Mede daarom delen we vandaag, ter bemoediging, het verhaal van pastor Endale Mamo in Senbatu Shalla.

Lees verder...

Onbetaalbaar water

‘‘Ik put het water voor mijn gezin uit deze poel, ik kan vaak niet anders. De pomp die twee kilometer verderop staat, staat vaak droog. Vijftien kilometer verder is nog een andere pomp, alleen moet ik daar flink voor betalen.’’

Lees verder...

Sport for Others 2020

Op 26 september 2020 zou de derde editie van Sport for Others plaatsvinden. Voor de derde keer zouden sportievelingen de Mont Ventoux in het zuiden van Frankrijk gaan beklimmen, voor schoon drinkwater voor Senbatu Shalla in Ethiopië. Helaas hebben wij moeten besluiten om dit niet door te laten gaan vanwege de maatregelen rondom corona. De derde editie van SFO is doorgeschoven naar september 2021.

Lees verder...

In 2021 weer naar het zuiden!

Zoals jullie ondertussen weten hebben wij met pijn in ons hart de beslissing moeten nemen om Sport for Others 2020 te annuleren. De derde editie van Sport for Others is verschoven naar september 2021. Heb je nog vragen over het uitstellen van het evenement? Je kunt ons altijd bellen of mailen. 

Lees verder...

Sport for Others verzet naar 2021

Helaas hebben we vervelend nieuws voor je. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om de derde editie van Sport for Others te verplaatsen naar D.V. 2021.

Lees verder...

Sport for Others rondom coronavirus

Afgelopen weken hebben we van sommigen van jullie vragen gekregen over de doorgang van Sport for Others. Een begrijpelijke vraag in deze tijd...

Lees verder...

Coronavirus - Sport for Others

Het duurt nog even voordat we de Mont Ventoux hopen te trotseren, maar we willen je toch informeren over hoe we te werk gaan in deze tijden, omtrent het coronavirus...

Lees verder...

Samen verbonden, juist nu!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Of je rijk bent of arm. Sport for Others collega Janita Kranendonk was drie weken geleden in Ethiopië en zag met eigen ogen hóe belangrijk schoon water is. Ze schreef er, thuis werkend aan de keukentafel vanwege de coronacrisis, een blog over.

Lees verder...

Informatiebijeenkomst SFO geannuleerd

D.V. 24 maart zou er in Middelharnis een informatiebijeenkomst plaatsvinden van Sport for Others, het sportevenement van Woord en Daad. Helaas moeten wij u meedelen dat de infoavond van 24 maart niet door kan gaan. Dit in lijn met de maatregelen van de overheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen...

Lees verder...
 
200