Nieuws

Jouw bijdrage in beeld - door Rina Molenaar

Een week in Haïti doet wat met je

Haïti, het land van de bergen. Het land waar Woord en Daad al jaren werkt, ook in tijden dat het moeilijk was hier iets te bereiken en veel organisaties zich terugtrokken. Na deze week weet ik weer waarom we in Haïti werken en hier van betekenis willen zijn.

Lees verder...

Foto's SFO '18 staan online!

Het heeft even geduurd, maar de foto's van de 1e editie staan online.

Lees verder...

Persbericht Sport for Others 2018

Op zaterdag 22 september beklommen 161 deelnemers de Mont-Ventoux in Zuid-Frankrijk, fietsend, hardlopend of wandelend. Dit nieuwe sportieve evenement van stichting Woord en Daad bracht hiermee € €252.329,- op.

Lees verder...

Sponsor uitgelicht – Middelkoop Culemborg

Middelkoop Culemborg sponsort als bedrijf het evenement Sport for Others. Een inkijkje in hun bedrijf en hun motivatie om bij te dragen! Aan het woord is Hans Middelkoop, de eigenaar.

 

Lees verder...

Storing verholpen

Afgelopen weekend was er een storing in het systeem van Sport for Others, waardoor men geen bevestiging kreeg van het overgemaakte bedrag door sponsors. Dit is inmiddels verholpen, de bevestigingen worden weer verzonden! Alle betalingen van dit weekend zijn dus wel goed gegaan, er werd alleen geen bevestiging verzonden naar de gesponsorde.

Mochten er dit weekend anoniem sponsorbedragen zijn overgemaakt bij jou en je wilt graag weten wie dit zijn, stel deze vraag dan via info@sportforothers.com. We zoeken het dan graag voor je op!

Lees verder...

De kliks van IMOTI

Bij een evenement kan het schieten van beelden niet worden gemist. IMOTI gaat de inspanningen van de vele sportieve sporters vastleggen op film en foto’s. Zij komen met twee videograven en 1 fotograaf om dit mooie evenement op unieke wijze vast te leggen. 

Lees verder...

Film

Op 22 september 2018 beklimmen wij de Mont Ventoux! Niet voor onszelf, maar voor kindslaven in o.a. Haïti. Bekijk hier bijzondere beelden uit Haïti!

Lees verder...

Sport for Others regelt busvervoer

Vind jij het te ver om naar Frankrijk te fietsen? Stap nu voor een voordelig tarief in de SFO-bus. 

Lees verder...

Fiets huren in Sault

Tijdens de reis in Frankrijk heeft het SFO-team kennisgemaakt met Albion Cycles, een fietsverhuur in het plaatsje Sault. Dit dorpje ligt 13 kilometer van onze accommodatie en hier vindt op 22 september de start plaats.

Lees verder...

Even voorstellen

Ons team is uitgebreid - Willem Jan van Elst mag nu ons enthousiaste project als projectleider aansturen. Hij stelt zich aan je voor!

Lees verder...

Over 4 maanden is het zover!

Over 4 maanden is het zover: op 22 september beklimmen wij fietsend of (hard)lopend de Mont Ventoux om kindslaven in Haïti weer nieuwe dromen te geven. 

Lees verder...

Hoera, de 100e aanmelding is binnen!

Vorige maand passeerden we een mooie mijlpaal: de 100e deelnemer meldde zich aan! José Hoogvliet uit team Hoop was de gelukkige.

Lees verder...
 
200