Nieuws

Coronavirus - Sport for Others

Het duurt nog even voordat we de Mont Ventoux hopen te trotseren, maar we willen je toch informeren over hoe we te werk gaan in deze tijden, omtrent het coronavirus...

Lees verder...

Samen verbonden, juist nu!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Of je rijk bent of arm. Sport for Others collega Janita Kranendonk was drie weken geleden in Ethiopië en zag met eigen ogen hóe belangrijk schoon water is. Ze schreef er, thuis werkend aan de keukentafel vanwege de coronacrisis, een blog over.

Lees verder...

Informatiebijeenkomst SFO geannuleerd

D.V. 24 maart zou er in Middelharnis een informatiebijeenkomst plaatsvinden van Sport for Others, het sportevenement van Woord en Daad. Helaas moeten wij u meedelen dat de infoavond van 24 maart niet door kan gaan. Dit in lijn met de maatregelen van de overheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen...

Lees verder...

Water voor Shalla - Reisverslag 3

We zijn alweer aangekomen bij de laatste dag van de reis door Ethiopië. De noodzaak van schoon water is duidelijk naar voren gekomen. Maar er is ook duidelijk geworden dat er nog iets anders is wat de mensen in Shalla hard nodig hebben: hoop. Lees en bid je mee voor deze gezinnen?

Lees verder...

Water voor Shalla - Reisverslag 2

Lees en kijk je mee, naar het vervolg van het reisverslag? De woensdag was een drukke dag. Er zijn veel bezoeken gedaan en op veel plaatsen zien Janita en de anderen het water wat door de gezinnen gedronken wordt... 

Lees verder...

Water voor Shalla - Reisverslag 1

Van 24 tot 29 februari is collega Janita op bezoek geweest in Ethiopië, in het droge gebied Senbatu Shalla. Samen met andere collega's is zij langs geweest bij verschillende klinieken, scholen en dorpsbewoners. Bovendien heeft zij haar sponsorkind ontmoet. Het was een korte, maar indrukwekkende reis. Lees je mee? Hierbij de eerste dag: dinsdag.

Lees verder...

Informatieavond Middelharnis - 24 maart

Sport for Others komt naar jou toe! Kom meer te weten over het evenement, het doel en ontmoet mensen die de klim al eens gemaakt hebben. We nodigen je van harte uit voor een informatiebijeenkomst op DV dinsdag 24 maart in Middelharnis.  

Lees verder...

Herinrichting top Mont Ventoux

De Mont Ventoux is een enorm populaire berg. Ieder jaar passeren ruim 700.000 bezoekers de top van de Mont Ventoux.

Zeker bij mooi weer is het goed toeven op de top; het uitgestrekte uitzicht over de Provence is absoluut magnifiek te noemen.  

Lees verder...

‘Pas op, het is verslavend!’ 

Enthousiaste fietser Elly Burghout over SFO 

Elly Burghout deed afgelopen jaren mee aan Sport for Others, nadat ze al een aantal keren had meegedaan aan Fiets voor een Huis. ‘Meedoen aan een evenement zoals dit een stok achter de deur om het hele jaar in beweging te zijn. Als je de Mont Ventoux wilt beklimmen, op welke manier dan ook, dan moet je wel een beetje conditie hebben. Op deze manier ben ik bezig voor een goed doel en voor mijn eigen gezondheid!’ 

Lees verder...

Sponsorvideo - Haal al je kennissen over!

Lijkt het je lastig een groot sponsorbedrag op te halen? Moeite met sponsoring is nu verleden tijd! We hebben een mooie video gemaakt die jou gaat helpen!

Lees verder...

Beelden Sport for Others 2019

Wat was het een mooie tweede editie! 186 deelnemers beklommen de Mont Ventoux voor kindslaven in Haïti. Benieuwd naar de beelden?

Lees verder...

Adeline Bien-Aime: ‘De verhalen van restaveks doen me nog steeds pijn’

Toen Willemien Haïti bezocht ontmoette ze Adeline Bien-Aime, een inspirerende en moedige vrouw die al 8 jaar werkt met restavek kinderen, voornamelijk meisjes. Adeline ziet het als haar roeping om voor deze meisjes op te komen en samen met hen te vechten voor een betere toekomst. Waarom? Lees hier haar mooie verhaal.

Lees verder...
 
200