Nieuws

Beelden Sport for Others 2019

Wat was het een mooie tweede editie! 186 deelnemers beklommen de Mont Ventoux voor kindslaven in Haïti. Benieuwd naar de beelden?

Lees verder...

Adeline Bien-Aime: ‘De verhalen van restaveks doen me nog steeds pijn’

Toen Willemien Haïti bezocht ontmoette ze Adeline Bien-Aime, een inspirerende en moedige vrouw die al 8 jaar werkt met restavek kinderen, voornamelijk meisjes. Adeline ziet het als haar roeping om voor deze meisjes op te komen en samen met hen te vechten voor een betere toekomst. Waarom? Lees hier haar mooie verhaal.

Lees verder...

Partner in het zonnetje - Imoti mee op reis

Vorig jaar zijn er prachtige foto’s geschoten en is er een aftermovie gemaakt door de videograven van Imoti. Ook dit jaar hopen zij weer mee te gaan naar de top.

Lees verder...

Partner in het zonnetje - Un homme indispensable

Heb je wel eens een bezoek gebracht aan de tandarts in Frankrijk? Misschien wel. Vorig jaar moest er tijdens Sport for Others iemand met kiespijn naar de tandarts. Nu kom je al een eindje door Engels te spreken, maar vaak is dat niet genoeg. Gelukkig gaat er iemand mee die vloeiend Frans spreekt en ons helpt bij dit soort gebeurtenissen.

Lees verder...

Partner in het zonnetje - FietsNed en Fiets Service Totaal

Wat zouden we moeten zonder onze partners? Zij helpen voor en tijdens het evenement om het tot een groot succes te maken. Vandaag: Eric en Maarten van FietsNed en Fiets Service Totaal!

Lees verder...

Een nieuwe projectleider - Maarten Nieuwenhuis

Zoals gisteren aangekondigd op social media heeft Willem Jan het stokje overgedragen aan een nieuwe projectleider. En die stelt zich graag voor! 

Lees verder...

Het verhaal van Nerlyne Joseph

Nerlyne Joseph was nog jong toen haar moeder overleed. En vanaf dat moment leek alle hoop verdwenen. Terwijl ze als klein meisje diep treurde om het verlies van haar moeder, werd ze naar haar tante gestuurd. Haar tante behandelde haar nichtje niet als als familie, maar als een Restavek.

Door: Willemien van Wijnen

Lees verder...

Mijn reis door Haïti - door Willemien

In januari maakte Willemien een reis door Haïti. Ze zag daar hoe jouw bijdrage het verschil kan maken. Het was een reis met veel indrukken. Lees je mee?

Lees verder...

Willemien in Haïti

Willemien is deze week in Haïti! Ze gaat naar verschillende plaatsen in het land, en bezoekt ook de organisatie Restavek Freedom. De organisatie die zich sterk maakt voor een Haïti zonder restaveks!

Lees verder...

Jouw bijdrage in beeld - door Rina Molenaar

Een week in Haïti doet wat met je

Haïti, het land van de bergen. Het land waar Woord en Daad al jaren werkt, ook in tijden dat het moeilijk was hier iets te bereiken en veel organisaties zich terugtrokken. Na deze week weet ik weer waarom we in Haïti werken en hier van betekenis willen zijn.

Lees verder...

Foto's SFO '18 staan online!

Het heeft even geduurd, maar de foto's van de 1e editie staan online.

Lees verder...

Persbericht Sport for Others 2018

Op zaterdag 22 september beklommen 161 deelnemers de Mont-Ventoux in Zuid-Frankrijk, fietsend, hardlopend of wandelend. Dit nieuwe sportieve evenement van stichting Woord en Daad bracht hiermee € €252.329,- op.

Lees verder...
 
200