Coronavirus - Sport for Others

DSC07966.jpg

Het duurt nog even voordat we de Mont Ventoux hopen te trotseren, maar we willen je toch informeren over hoe we te werk gaan in deze tijden, omtrent het coronavirus...

Het coronavirus verspreid zich snel en ook als Woord en Daad werken we, naar de maatregelen van de overheid, nu vanuit huis.

 

We hopen dat jullie allen nog gezond zijn en dat je ongehinderd door kunt gaan met je dagelijkse werkzaamheden. Het is allemaal even anders dan anders, en dat is soms even wennen. Veel sterkte en succes toegewenst!

 

Zoals het er nu voor staat verwachten we dat Sport for Others 2020 door kan gaan. Het is nu nog te vroeg om daar een definitief besluit over te nemen.

 

We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de Franse autoriteiten volgen. We brengen je natuurlijk tijdig op de hoogte als er iets verandert in de verwachtingen.

 

Voor nu gaan we achter de schermen door met de organisatie en zien we er naar uit dat er nog veel sportievelingen besluiten de uitdaging aan te gaan. Bij vragen of opmerkingen kun je ons altijd een e-mail sturen. Mochten we iets voor je kunnen doen: laat het ons weten!

Terug naar overzicht
200