De kliks van IMOTI

Bij een evenement kan het schieten van beelden niet worden gemist. IMOTI gaat de inspanningen van de vele sportieve sporters vastleggen op film en foto’s. Zij komen met twee videograven en 1 fotograaf om dit mooie evenement op unieke wijze vast te leggen. 

Het verhaal achter IMOTI

IMOTI is een familiebedrijf wat begon bij Hendrik-Jan. Hendrik-Jan is in 2014 begonnen met IMOTI. Hendrik-Jan kon de vele aanvragen niet meer zelf aan en sinds eind 2017 zijn we met 3 broeders en de vrouw van Hendrik-Jan, Elsbeth, actief in het bedrijf. 

Meindert, videograaf, is helemaal actief in de trouwfilms en zorgt dat deze films allemaal op mooie wijze opgenomen en afgeleverd worden. Hendrik-Jan en Johannes zorgen dat alles op gebied van bedrijven, evenementen op creatieve manier wordt vastgelegd. 
We zien er elke keer weer een uitdaging om een zo vernieuwend mogelijke film te maken. Elsbeth verzorgt de administratie, ook is zij professioneel fotografe en gaat zij mooie plaatjes schieten tijdens het beklimmen van de Mont-Ventoux. 

Als je benieuwd bent wat onze naam inhoudt: in onze naam zit het woord: ‘emotie’, wij zorgen dat er in onze film emotie te zien, zowel voor trouwfilms een traantje en met bedrijven de passie en zorgvuldigheid binnen het bedrijf. Dus laat tijdens het evenement die zweet en tranen vooral de vrije loop gaan. (-; Daarnaast zit het Engels: ‘motion’ in onze naam wat beweging betekend. In onze camerabeelden zie je altijd wel beweging inzitten. Wij zijn allemaal 6 dagen in de week bezig met ons vak  en we zijn nog steeds groeiende.

Veel succes!

We hebben er zin in om dit evenement voor het goede doel, stoer en sportief vast te leggen, het zal ons vast ook wel de nodige inspanning vergen. We wensen iedereen die meedoet een aankomst bij de finish en veel succes gewenst met de voorbereidingen.
 

Terug naar overzicht
200