Een nieuwe projectleider - Maarten Nieuwenhuis

Maarten

Zoals gisteren aangekondigd op social media heeft Willem Jan het stokje overgedragen aan een nieuwe projectleider. En die stelt zich graag voor! 

Foto: Maarten in Haïti

 

Op 21 september is het weer zover en gaan we met een groep mensen de Mount Ventoux op. Wandelend, fietsend of hardlopend. Gaan jullie mee?!

 

Ik ben Maarten Nieuwenhuis, 29 jaar en sinds een paar weken heb ik het project overgenomen van Willem Jan (hij is alleen nog steeds zo enthousiast dat hij in ieder geval nog mee gaat als deelnemer!) Samen met een paar collega’s maar vooral met heel veel gemotiveerde vrijwilligers, deelnemers en sponsors hopen we er weer een mooi weekend van te kunnen maken!

 

Dus nogmaals, ik hoop jou in Frankrijk te zien, dan kunnen we gelijk nog eens nader kennis maken. Want het is natuurlijk een sportieve presentatie, maar tegelijk is het ook veel meer dan dat. Het is een weekend waarbij we ons met elkaar inzetten tegen kindslavernij in Haïti en om kennis te maken met andere mensen met dezelfde inzet, doelstelling en passie. En vergeet natuurlijk de gezamenlijke zondag niet.

 

Prachtig toch? Om zo met elkaar een inspanning te leveren en ons samen in te zetten voor onze naaste ver weg maar tegelijk ook andere mensen te leren kennen? Ik hoop je daar te zien!

Terug naar overzicht
200