Even voorstellen!

Arie

Het team Sport for Others bestaat uit vijf enthousiaste teamleden. Als eerste stelt Arie van Veen zich aan je voor.

Ja, wie ben je nu eigenlijk?

Evenementen organiseren vind ik leuk, goede doelen organisaties vind ik geweldig en Sport for Others vind ik te gek!
Nee, ik kan niet zeggen dat ik enorm sportief ben, maar sporten vind ik wel leuk. Twee avonden in de week ben ik bezig met volleyballen en heb een mountainbike waarmee ik de hei op fiets. Sport for Others is voor mij ook echt een uitdaging. Vorig jaar heb ik nog gemountainbiket in Oostenrijk, waar ik afdalen leuker vond dan de klim;). De Mont Ventoux is een klim van 25km. Ik ben benieuwd hoe dat me afgaat, want na drie bochten klimmen in Oostenrijk was ik er al helemaal klaar mee. Een goede motivatie om voorbereid op pad te gaan. 

Wat doe je bij Woord en Daad? 

Bij Woord en Daad loop ik mijn profielstage. Ik studeer bedrijfskunde en volg het profiel commerciële bedrijfskunde. Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Van contact met bedrijven tot het regelen van sinasappelen naar de Provence. Daarnaast maak ik deel uit van de doelgroep jongeren, waarvoor ik een onderzoek uitwerk.
Mijn officiële tijd bij W&D loopt tot juli, maar omdat dit evenement te gek is blijf ik tot september bezig met mijn taken voor Sport for Others. Ik krijg hier enorm veel energie en hoop samen met het team de eerste editie Sport for Others een succes te maken!

'haha die foto', soms heb je gewoon even een momentje nodig!

Terug naar overzicht
200