Even voorstellen

Willem Jan

Ons team is uitgebreid - Willem Jan van Elst mag nu ons enthousiaste project als projectleider aansturen. Hij stelt zich aan je voor!

Wie ben je?
Ik ben Willem Jan van Elst, 26 jaar en heb de afgelopen jaren een passie mogen ontwikkelen voor ontwikkelingswerk. Ik word geraakt door het zien en lezen van situaties waarin mensen kunnen verkeren. Een project zoals Sport For Others – waarbij het ingezamelde geld bedoeld is kinderen in Haïti een beter toekomst te bieden – vind ik te gek! Ik vind het geweldig om mij in te mogen zetten voor Sport For Others. Ik ben iemand met veel energie en iemand die houd van het contact met anderen. Ik houd (natuurlijk) van sporten maar ik geniet ook van reizen, contact met mensen vanuit verschillende culturen en tijd met vrienden en familie. 


Wat doe je bij Woord & Daad?
Ik ben projectleider van Sport For Others en samen met het team gaan wij zorgen voor de realisatie van een succesvol project. Mijn werkzaamheden zijn zeer divers maar mijn belangrijkste verantwoordelijkheid is het project Sport For Others van begin tot eind in goede banen te leiden. Hier gaan wij ons als team voor inzetten, hopen een fantastische dag voor alle betrokken te realiseren en bovendien bij te dragen aan het verminderen van kindslaven in Haïti. Doet u ook mee?

Terug naar overzicht
200