In 2021 weer naar het zuiden!

Foto welke berg nieuws website.jpg

Zoals jullie ondertussen weten hebben wij met pijn in ons hart de beslissing moeten nemen om Sport for Others 2020 te annuleren. De derde editie van Sport for Others is verschoven naar september 2021. Heb je nog vragen over het uitstellen van het evenement? Je kunt ons altijd bellen of mailen. 

Een berg in Zuid-Frankrijk

Omdat de top van de Mont Ventoux mogelijk nog verbouwd wordt in september 2021, zijn we nog aan het kijken naar welke berg we volgend jaar hopen te gaan. Er ligt op een andere plek in Zuid-Frankrijk nog een prachtige, alternative berg voor een beklimming. We zijn beide opties nog aan het overwegen, maar we hopen in 2021 dus in ieder geval een berg in het zuiden van Frankrijk te gaan beklimmen. We houden jullie hierover op de hoogte!

Online challenges en acties

Als team zijn we nog hard bezig voor de online challenge(s) voor D.V. 26 september 2020. We willen de dag dat we eigenlijk de Mont Ventoux zouden beklimmen natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Bovendien hebben de mensen in Senbatu Shalla het geld hard nodig. Zo zijn we (in aanloop naar) die dag toch samen in actie voor de mensen in Ethiopië. We laten je snel iets weten over de plannen die we hebben voor deze dag. 

Heb je zelf creatieve ideeën voor een (online) actie of challenge? Deel deze met ons en via je eigen netwerk. Team Altena heeft bijvoorbeeld al een hele mooie actie verzonnen en uitgevoerd!
Samen willen we ervoor zorgen dat de mensen in Ethiopië zo snel mogelijk toegang krijgen tot schoon drinkwater. Doe je mee?

Terug naar overzicht
200