Informatieavond Middelharnis - 24 maart

44116561495_004df2027d_o.jpg

Sport for Others komt naar jou toe! Kom meer te weten over het evenement, het doel en ontmoet mensen die de klim al eens gemaakt hebben. We nodigen je van harte uit voor een informatiebijeenkomst op DV dinsdag 24 maart in Middelharnis.  

We hopen deze avond terug te blikken naar de succesvolle editie van vorig jaar en jullie meer te vertellen over het doel van dit jaar. Ook komen de ambassadeurs aan het woord en praktische zaken worden gedeeld.  

De inloop is om 19.30u en het programma start om 20.00u. De bijeenkomst wordt gehouden bij Esselink Bouwmaterialen, Industrieweg 35 in Middelharnis.  

Heb je je inmiddels al aangemeld voor de editie van 2020? Kom dan ook gezellig langs en ontvang meer informatie over het nieuwe doel en ontmoet andere deelnemers. 
 
We zien er naar uit je daar te ontmoeten! Het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als je familieleden en vrienden meeneemt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! 

Aanmelden is niet verplicht, maar wel handig voor de organisatie van de avond. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@sportforothers.com

 

Tot dan! 

Terug naar overzicht
200