Over 4,5 maand is het zover!

Posbank bijeenkmst

Over 4,5 maand is het zover: op 22 september beklimmen wij fietsend of (hard)lopend de Mont Ventoux om kindslaven in Haïti weer nieuwe dromen te geven. Ga jij, net als de 110 toppers die zich al hebben opgegeven, ook de uitdaging aan? 

Deelnemersbijeenkomst

Met alle plezier brengen we de deelnemersbijeenkomst nogmaals onder jullie aandacht. Deze bijeenkomst vindt plaats op DV zaterdag 12 mei. Tijdens de bijeenkomst vertellen we meer over het doel, maken we kennis met elkaar en delen we tips over fietsen en wandelen op de Mont Ventoux. Wil je graag wat meer informatie opdoen voordat jij je inschrijft voor Sport for Others? Dan ben je ook van harte welkom op 12 mei om 09:30 uur bij restaurant Houtplaats in Rheden. Aansluitend kun je gezellig meetrainen met de deelnemers van Sport for Others. Graag tot dan! Aanmelden kan via sportforothers.com/bijeenkomst.

Oproep geluidstechnicus

Tijdens het evenement is bij verschillende activiteiten geluid en beeld nodig. Zoals bij gezamenlijke momenten in de tent, bij de start, finish en de kerkdienst op zondagmorgen. Wij zijn opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om bezig te zijn met geluid en beeld. Ken jij of ben jij iemand die hier interesse in heeft? Neem dan contact op met Willemien van Wijnen via w.vanwijnen@woordendaad.nl.

Lees de nieuwsbrief van april hier

Terug naar overzicht
200