Over 4 maanden is het zover!

meisje

Over 4 maanden is het zover: op 22 september beklimmen wij fietsend of (hard)lopend de Mont Ventoux om kindslaven in Haïti weer nieuwe dromen te geven. 

De voorbereidingen zijn in volle gang! Zo zijn de tenues besteld, is er getraind op de Posbank en komen er steeds nieuwe aanmeldingen binnen. Doe jij ook mee? Niet voor ons, niet voor jezelf, maar voor kindslaven in Haïti, Ethiopië en de Filipijnen.

Waar doe je het voor? Bekijk hier beelden uit Haïti
NB: Het filmpje mag doorgestuurd worden en online worden gezet, mits de namen van de personen in het filmpje niet in het begeleidende berichtje staan.

Sponsoring
Komt het weekend van 22 september je niet zo goed uit, maar vind je het wel een mooi evenement en doel om aan bij te dragen? Of weet je een bedrijf bij jou in de buurt wat promotie zou willen maken op een evenement als Sport for Others? Daar hebben we mooie opties voor! Bekijk de sponsormogelijkheden via deze link. Sponsors als Middelkoop Culemborg, Hardeman Keukens en Erdee Media Groep gingen je al voor!

Vrijwilligers
Heb je geen sportieve ambities, maar lijkt het je wel leuk om aanwezig te zijn op het evenement? Schrijf je dan in als vrijwilliger! Vrijwilligers zijn voor ons cruciaal om er een mooi evenement van te maken. We zoeken vrijwilligers die hand- en spandiensten verrichten, maar ook vrijwilligers met specifieke taken als geluidstechnici en een sportmasseur. Iets voor jou?

Lees de nieuwsbrief van mei hier

Terug naar overzicht
200