Partner in het zonnetje - Imoti mee op reis

nieuwsbericht omslag imoti.jpg

Vorig jaar zijn er prachtige foto’s geschoten en is er een aftermovie gemaakt door de videograven van Imoti. Ook dit jaar hopen zij weer mee te gaan naar de top.

Hendrik Jan en Johannes Kaptein zijn beiden cameraman en editor van beroep. Zij filmen en maken video’s voor bedrijven en zijn regelmatig aanwezig op bruiloften, om deze vast te leggen. Vorig jaar waren zij ook aanwezig bij de eerste editie van Sport for Others.

Door in de kofferbak van een auto te gaan zitten konden zij de fietsers goed vastleggen en door op de grond te gaan liggen kwamen zij aan de mooiste plaatjes van de klimmers. Geen ongevaarlijke kapriolen, maar het is gaaf om te zien hoe jullie te werk gaan.

Nog dezelfde avond na de tocht maakt Imoti de aftermovie af om die te laten zien aan alle deelnemers. Het eindbedrag wordt bekendgemaakt en men kan nagenieten van de klim en de ervaringen.

We hopen dat we dit jaar weer net zulk lekker weer te hebben als vorig jaar en zien uit naar de aftermovie! Bedankt voor jullie enthousiasme!

Terug naar overzicht
200