Pech weg!

Foto Maarten 2

Goed nieuws! Mecanicies Eric Goossens en Maarten van Rijswijk gaan met ons mee naar de Mont Ventoux. Niet als deelnemers, maar om je te helpen als je pech hebt. 

Eric en Maarten hebben beide een passie voor wielrennen. Maar naast passie hebben ze ook héél veel verstand van (wielren)fietsen. Het is namelijk hun dagelijks werk. Eric Goossens schrijft in een Facebookpost; 'Omdat wielrennen mijn passie heeft ben ik op 22 september op de Mont-Ventoux in Frankrijk. Niet om de berg per fiets te beklimmen, maar om de deelnemers van #sportforothers zonder materiaalpech naar de top te helpen'. 

Als SFO-team zijn wij natuurlijk enorm blij met de komst van deze mannen! Zij checken tijdens het evenement jullie fietsen, en staan klaar om te helpen bij pechgevallen. Alleen dat duurt nog zeven maanden, maar om je alvast voor te bereiden hebben ze hun kennis met ons gedeeld. Dit is terug te vinden op onze nieuwe pagina ''Technische tips''.

 

Wil jij je fiets vooraf laten controleren? Maak gebruik van vakkennis van deze mecaniciens door een afspraak te maken op de website van Eric of Maarten
 

Terug naar overzicht
200