Sport for Others verzet naar 2021

DSC07580.jpg

Helaas hebben we vervelend nieuws voor je. Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten om de derde editie van Sport for Others te verplaatsen naar D.V. 2021.

Op de persconferentie van vorige week dinsdagavond is meegedeeld dat evenementen in Nederland tot in ieder geval 1 september niet door mogen gaan vanwege corona. Hoewel Sport for Others eind september gepland staat, zorgt dit besluit ervoor dat er teveel onzekerheid ontstaat in aanloop naar het evenement. Daarom hebben we besloten om Sport for Others 2020 te verzetten. 


Dat was voor ons een moeilijke beslissing. Niet alleen vanwege het mooie evenement, maar ook vanwege het doel: schoon drinkwater voor de mensen in Senbatu Shalla. Schoon water is nu harder nodig dan ooit. We maken ons zorgen om Ethiopië, helemaal nu we geen sponsorgeld binnenkrijgen voor die broodnodige watervoorziening. 


Wat nu?
De beklimming van 26 september vervalt dus, maar de mensen in Senbatu Shalla hebben het sponsorgeld niet minder hard nodig. Daarom zijn we aan het nadenken over een mooie corona-proof-challenge, zodat we met elkaar toch aandacht kunnen geven aan het waterprobleem in Senbatu Shalla. Een challenge op 26 september 2020 waarbij we online toch met elkaar fondsen werven voor de mensen die het zo hard nodig hebben. We houden je hiervan op de hoogte! 


Hoe verder met Sport for Others?
Volgend jaar hopen we gewoon weer een berg te beklimmen! De derde editie van Sport for Others staat gepland voor het weekend van D.V. 11 en 12 september 2021.

Ga je ook mee? 


Hartelijke groet en stay safe,

Team Sport for Others
Maarten, Elize Janita, Judith en Willemien
 

Terug naar overzicht
200