Sponsor een kind uit Ethiopië

voor een Sport for Others-deelnemer

 

In Ethiopië heeft HOPE Enterprises, de partner van Woord en Daad, verschillende scholen. Sponsort u een kind uit Ethiopie, dan draagt u bij aan goed, christelijk onderwijs. Analfabetisme is een groot probleem: meer dan de helft van de mensen boven de 15 jaar kan niet lezen of schrijven. Toegang tot onderwijs is daarom van groot belang!

Onderstaande video is gemaakt bij onze partner HOPE Enterprises in Ethiopië. Hier ziet u wat we mogen betekenen voor de kinderen in ons sponsorporgramma.

 

Met uw bijdrage van € 30,- per maand geeft u niet alleen dit kind christelijk onderwijs van goede kwaliteit, maaltijden, toegang tot gezondheidszorg en een veilige en schone leeromgeving. Uw bijdrage voor dit kind is ook een sponsoring voor de Sport for Others-deelnemer die u wilt sponsoren. Uw € 30,- per maand is goed voor  € 500,- aan sponsorgeld!
 

Hoe werkt het?

Als u een deelnemer wilt sponsoren via www.sportforothers.com/deelnemers kunt u ook de optie aanklikken: ‘Sponsor een kind’. U gaat dan naar een pagina op de website van Woord en Daad, waar u een sponsorkind kunt uitzoeken. Bij de sponsoring vult u in het veld ‘Ik sponsor dit kind voor Sport for Others deelnemer’ de naam in van de deelnemer die u wilt sponsoren. U sponsort dit kind voor tenminste 2 jaar, voor € 30,- per maand. De deelnemer in kwestie heeft hiermee het hele sponsorbedrag al binnen: het sponsoren van een kind is goed voor € 500,- aan sponsorgeld.

280