Sponsor een kind uit het droge Ethiopië

voor een Sport for Others-deelnemer

 

Vlakbij Senbatu Shalla, het droge gebied in Ethiopië zonder toegang tot schoon drinkwater, heeft de partner van Woord en Daad (Hope) een school. Hope wil daar, te midden van moslimgezinnen, goed Christelijk onderwijs geven. Maak jij dat mede mogelijk?

 

Bekijk hier de school in dit gebied en het verschil wat kinderen zo kunnen maken voor hun gezin!

 

 

Met uw bijdrage van € 30,- per maand ontvangt geeft u niet alleen dit kind christelijk onderwijs van goede kwaliteit, maaltijden, toegang tot gezondheidszorg en een veilige en schone leeromgeving. Uw bijdrage voor dit kind is mede een sponsoring voor de Sport for Others deelnemer die u wilt sponsoren. Uw 30 euro per maand geeft hem de helft (500 euro) van zijn sponsorbedrag!

 

Hoe werkt het?

Als u een deelnemer wilt sponsoren via www.sportforothers.com/deelnemers kunt u ook de optie aanklikken: ‘Sponsor een kind in Ethiopië’. U gaat dan naar een pagina op de website van Woord en Daad, waar u een sponsorkind kunt uitzoeken. Bij de sponsoring vult u in het veld ‘Ik sponsor dit kind voor Sport for Others deelnemer’ de naam in van de deelnemer die u wilt sponsoren. U sponsort dit kind voor tenminste 2 jaar, voor 30 euro per maand. De deelnemer in kwestie heeft hiermee zijn het halve bedrag wat hij op moet halen al binnen: hij krijgt hiervoor namelijk 500 euro toegerekend.

2018-12-07 Ethiopie (afdrukkwaliteit)-230.jpg
280