Vind een team

BJ Cycling

Doel € 1.000
Wij, fietsliefhebbers en collega’s bij Zorggroep Sirjon, houden van uitdagingen. Daarom willen we ons graag inzetten door het rijden van deze pittige tocht voor het goede doel, namelijk schoon drinkwater voor Senbatu Shalla (Ethiopië). Voor mensen die elke dag een uitdagende tocht hebben, maar dan om schoon drinkwater te halen.
€ 400,00

Hoornbeeck College Kampen

Doel € 500
Wij, als studenten én personeelsleden van het Hoornbeeck in Kampen, leveren graag, op een sportieve manier, een bijdrage aan het Ethiopië-project! Wat is het mooi om op deze manier mensen in Ethiopië water te geven!
€ 0,00

De Kolibries van Metalura

Doel € 1.500
Schoon drinkwater is een eerste levensbehoefte die voor iedereen toegankelijk hoort te zijn. Wij vinden het een heel goed en mooi plan van Sport For Others om de gezinnen in Ethiopië hier mee te helpen. Om deze reden willen wij een bijdrage leveren als team van Metalura door 26 km te gaan lopen.
€ 603,00

Team BOBO

Doel € 0
Wat voor ons heel normaal is, is daar van levensbelang. Daarom zetten wij ons graag in voor onze verre naaste. En hopen we veel geld op te halen door onze sportieve inspanning.
€ 400,00

De rennende broeders

Doel € 0
Wij, twee broers en een zwager, houden wel van een sportieve uitdaging. Hoe mooi is het dan om dat te verbinden aan een goed doel. Niet alleen hardlopen, maar daarvoor ook geld ophalen voor de mensen die het minder hebben dan wij. Voor ons is schoon drinkwater heel normaal. Je draait de kraan open en het is er. In Ethiopië is dat heel anders. Daarom lopen wij, om voor hen ook schoon drinkwater mogelijk te maken. Wil jij je steentje bijdragen? Alvast bedankt.
€ 1.611,10

Team Finance & Control Woord en Daad

Doel € 5.000
Normaal gesproken zitten wij altijd uren achter onze pc en bureau. Nu willen wij iets fysieks doen voor onze medemens. Dus niet alleen het Woord maar ook de Daad.
€ 5.008,92

Scheldijk

Doel € 0
Ons team bestaat uit vader en dochter. Wij vinden het heerlijk om te wandelen en vinden het een onwijs mooi doel om voor te wandelen en geld op te mogen halen. Geen schoon drinkwater hebben, iets wat wij ons absoluut niet kunnen voorstellen. En geeft extra motivatie om mee te doen. Wij hopen op een mooie dag met elkaar.
€ 0,00

the mountainbikers

Doel € 1.500
Samen fietsen voor schoon drinkwater
€ 936,00

Team Esselink Groep

Doel € 35.500
Gedachteloos draaien we hier de kraan open. Maar het is niet vanzelfsprekend dat dat overal kan. In Ethiopië zeker niet. Daarom gaan we de uitdaging aan om een duurzame verandering te realiseren voor gezinnen in Shalla. Met onze bijdrage willen we zorgen voor schoon en betaalbaar drinkwater. Sommige collega’s gaan fietsen, anderen lopen. Met elkaar proberen we een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen voor het goede doel!
€ 24.354,00

De DrieSTARS

Doel € 0
Als onderwijsinstelling dragen we dagelijks bij aan goed, christelijk onderwijs in binnen- en buitenland. Via Sport for Others willen we ons ook inzetten voor onze medemens in het buitenland.
€ 1.499,50

Waardevoorjegeld

Doel € 0
Stil staan bij het verschil tussen vrij beschikbaar water in Nederland of de schaarste in Etiopië heeft geen zin. Daarom willen wij niet stil staan, maar bewegen om hier verandering in aan te brengen.
€ 0,00
 
224