Deelnemers

De DrieSTARS

In 2019 beklommen we met een aantal 'Driestarianen' de top van de Mount Ventoux. Dit jaar doen we graag mee in eigen land en zijn we blij om ons weer sportief in te kunnen zetten. Als Driestar educatief zijn we betrokken op Christelijk onderwijs. In samenwerking met Woord en Daad zetten we ons beiden in voor onderwijsverbetering in landen waar nood is aan ondersteuning van leerkrachten. Omdat we geloven dat onderwijs een krachtig wapen is, omdat we geloven dat goed onderwijs het verschil kan maken! De DrieSTARS zullen in plaats van fondsenwerving voor schoon drinkwater in Ethiopië geld ophalen voor dit gezamenlijke onderwijsproject, dat bestemd is voor het zogenoemde International Network for Christian Education (INCE). Meer weten over dit mooie initiatief? Bekijk www.geefzeeentien.nl
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

The Walnuts - Impacting lives together!

Hoe ver loop jij voor water? Wat een bizarre vraag, want vanuit ons Nederlandse bed praten we over slechts enkele meters en toch brengt de vraag ons gelijk terug naar een groot deel van de wereld waar dit geen realiteit is. Soms zelfs tot kilometers lopen! Een deel van deze wereld is ons thuis geweest voor bijna 8 jaar. Nepal. Zuid-Sudan. Iraq. Kenia. Afghanistan. Bangladesh. Myanmar en nog enkele andere plekken. Waar we met eigen ogen hebben gezien. Waar we tranen hebben gelaten. Om het leed wat er is. Een gebrek aan basisbehoeften zoals water, die een moeder onmogelijke keuzes laat maken, die een vader tot wanhoop drijft. De gedachte brengt talrijke emoties naar boven. Emoties die nog steeds zorgen voor waterlanders. Wederom worden we ons bewust in wat voor verdeelde wereld we leven. Gelukkig hoeven we ons daar niet bij neer te leggen. We hebben ook gezien hoe een klein beetje hulp, mensen veerkracht en hoop geeft. Soms simpelweg door er te zijn. Soms door het samen bouwen aan projecten, zoals een watervoorziening. Natuurlijk bouwen wij daaraan mee en mag het ons wat kosten. Hoe zit het met jou? Doe jij zelf mee? Of sponsor je ons? Jouw gift maakt een wereld van verschil! Onze uitdaging: - We gaan 30 km lopen waarbij Willem 20 kg éxtra met zich meedraagt en Wendy 10 kg éxtra met zich meedraagt, daarbij denken we aan de mensen in Shalla, Ethiopie en gaan we voor verandering! Verander jij hun situatie mee? Laten we dit afspreken: Elke euro waarmee jij ons sponsort gaan wij verdubbelen! Daag ons uit!
12% (€ 245,00) opgehaald
Doel € 2.000

Jannietje

Samen sterk voor een ander! Motiverend voor ellaar! Heerlijkheden Meenemen in onze fietstassen En dan maar gassen! Heet Jannita Pas Zorg voor vriendinnen; familie of collega's een stuk of 10. Dan hebben we samen veel plezier misschien. De motivatie is natuurlijk een ander helpen in Ethiopië. Ons 2 e financiële adoptie kindje heette Opiet.. hopenlijk heeft zij naast de steun die ze kreeg in haar leven ook pret. De zorg voor mijn naaste bracht God op mn pad. 5 kinderen gekregen, Een grote zegen. 2 kindjes verloren. Maar door Christus verkoren.. Zij mogen nu juichen. En wij mogen hier nog zijn. 1 jaar in Covid gewerkt op en top. Zag veel lief en leed. Maar dat God mij er door heen hielp is dat ik dit jaar nooit meer vergeet. Mijn man heeft een rijdchool en lag 2 x stil.. alles bij de handen afgebroken. Hij zette zich in waar hij kon. Door alles heen zie ik nu gelukkig weer de zon. Hij geeft zo veel. Maar het werd me allemaal teveel. Wil graag weer werken maar het mag nog niet. Ik sliep bijna niet meer. Maar...het gaat nu weer de goede kant op. Wij doen mee met jullie rit. Want ik heb veel pit ???????? De rest regel ik wel even. Succes met deze voorbereidingen. Liefs van Jannita
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

TEAM K - B

Als wandelgroep vinden we het een mooi initiatief om bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor mensen die niet de luxe en comfort hebben zoals wij gewend zijn. We kijken uit naar een mooi evenement!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

Team Hoop

In 2018 hebben we met een groep vrouwen als team Hoop meegedaan aan de eerste versie van de beklimming van de Mont-Ventoux. Na een aantal jaar willen we (in een andere samenstelling) weer ons steentje bijdragen om voor onze naaste in Etiopië geld op te halen voor schoon drinkwater. Water is een eerste levensbehoefte, het is voor ons een vanzelfsprekendheid om schoon water te hebben om te drinken, te wassen, om gezond te blijven enz. we gunnen dit iedereen en gaan daarom ons best doen om zoveel mogelijk sponsorgeld in te zamelen!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0

IJsselteam

Ondanks deze uitdagende periode hebben wij elke dag schoon drinkwater, een huis om in te wonen kleren om aan te trekken en een gevulde koelkast. Naast de sportieve uitdaging willen wij graag wat betekenen voor onze medemens.
0% (€ 2.908,00) opgehaald
Doel € 0

Alles voor elkaar

Als fietsvrienden zetten wij ons graag in voor Woord & Daad. Zeker tijdens het fietsen is het voor een sporter ook belangrijk om goed te drinken. Wij willen ons dan ook graag inzetten voor schoonwater in Ethiopië.
0% (€ 325,00) opgehaald
Doel € 0

WSP Systems

Als WSP steunen we graag dit project van Woord & Daad om op deze manier bij te dragen aan schoon drinkwater in Ethiopië. Daarnaast zijn we een sportief team die het leuk vindt om deze uitdaging samen aan te gaan.
0% (€ 680,00) opgehaald
Doel € 0

The running nozems

Als vrienden gaan we graag met elkaar een uitdaging aan. Het is mooi om dit te koppelen aan een goed doel. In Nederland hebben we alles goed voor mekaar en hoeven we ons geen zorgen te maken over of er wel water uit de kraan komt, of dat we naar school kunnen. In Ethiopië is dit wel anders. Wij willen ons inzetten en zoveel mogelijk geld ophalen, zodat er weer mensen zijn die schoon drinkwater kunnen krijgen en onderwijs kunnen volgen.
0% (€ 213,00) opgehaald
Doel € 0

Mont-CoCo

0% (€ 282,00) opgehaald
Doel € 0

de Vries

Wij willen ons samen inzetten voor mensen in nood. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar onze naaste om te zien!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 2.000

de Spekkies

Het is een sportieve uitdaging, niet alleen voor onszelf, maar vooral om een ander te helpen.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 0
 
224