Vind een team

Doel € 0
Als zwagers gaan wij de uitdaging aan, in de wetenschap dat iedere zweetdruppel van ons een bijdrage levert aan het project schoon drinkwater in een droog Ethiopie.
€ 3.221,00

Onno & Ineke

Doel € 0
Fietsen voor schoon drinkwater
€ 1.030,00

Quarantaine Club

Doel € 3.000
Quarantaine Club.. niet echt een vaak gehoorde teamnaam. Deze naam kreeg onze vriendengroep tijdens de coronaperiode. Ook al hadden een aantal mensen corona, we belden met elkaar en hadden lol voor 10! Wij zijn een hechte vriendengroep die zich graag ergens voor inzet. Vorig jaar hadden we ook al een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel en dit jaar willen we ons in gaan zetten voor Sport for Others om zo geld op te halen voor water in Ethiopië. Een aantal van ons zullen meelopen of fietsen tijdens deze dag. Voor deze dag gaan we geld ophalen. Net als vorig jaar doen we dat met ons pannenkoekenrestaurant! Dat betekent 3 keer lol! Eerst de voorbereidingen treffen, vervolgens de avonden zelf met een hoop gezelligheid en als laatste mensen in Ethiopië die van goed drinkwater kunnen genieten! Wij hopen op uw gift en u bent van harte welkom in ons pannekoekenrestaurant in Hellouw! Voor meer informatie zie onze instagrampagina @pannekoekenvoorhetgoededoel, of bel naar 06-15578400. Alvast bedankt en veel liefs van ons!
€ 4.210,00

IJsselsterren

Doel € 2.000
Wandelen doen we als vriendinnen graag. Het is dan ook een mooie combi om te wandelen en tegelijk de mensen in Ethiopië te helpen aan schoon water. Help jij ook mee? Bedankt namens de mensen uit Ethiopië.
€ 1.811,00
€ 2.040,00

Woord & Daad

Doel € 5.000
Schoon drinkwater behoort voor iedereen beschikbaar te zijn. Als team van Woord & Daad en familie van medewerkers willen we ons daarom inzetten dat dit gerealiseerd wordt in de regio Senbatu Shalla.
€ 2.735,68

Hardeman | van Harten B.V.

Doel € 5.500
Wij gaan met ons team de uitdaging aan! We hebben gekozen om mee te doen met de fietsroute van 125KM. We steunen hiermee Woord en Daad met hun prachtige doel om te zorgen voor schoon drinkwater in droog Ethiopië!
€ 6.442,01

Waterlopers

Doel € 3.000
Wij gaan de uitdaging aan om 35 km te lopen voor schoon drinkwater in Ethiopië! Maar dat kan niet zonder uw steun, draagt u ook uw steentje bij? Hartelijk bedankt!
€ 2.554,50

Groothuis Bouwgroep

Doel € 5.000
Ondernemerschap is voor ons rentmeesterschap. Daarom willen wij bijdragen aan een duurzame leefomgeving en realiseren wij vastgoedoplossingen voor nu én voor later. Voor ons betekent dit samen met opdrachtgevers en gebruikers verder kijken, verder denken en verder zijn. Zó bouwen gaat over werken, wonen, leren; over leven. En hierbij is onze hele organisatie met alle medewerkers betrokken. Doelgericht samen is onderdeel van ons DNA. Dit betekent voor ons verbindingen leggen en ons verdiepen in elkaars drijfveren en belangen. We geloven dat samenwerken, vermenigvuldigen is want dat geeft ons daadkracht en slagkracht. Al deze thema’s komen voor ons samen in deelname aan Sport for Others en voor deze uitdaging zetten we ons graag in. Wij zijn Groothuis Bouwgroep En onze inzet gaat verder.
€ 6.265,00

Van Rhijn Bouw

Doel € 12.750
Samen voor water voor Shalla!
€ 17.968,61

Team Cedrah

Doel € 7.500
Cedrah (ouderenzorg in Zeeland en Zuid-Holland) werkt samen met Woord & Daad in het project Zorg voor water. Dat doen we enerzijds om geld op te halen voor het Shallah, anderzijds om bewust te worden van ons gedrag als personen en als medewerkers van een christelijke organisatie voor ouderenzorg.
€ 12.344,61
 
224