Vind een team

Team Cedrah

Doel € 0
Als team Cedrah (wonen - zorg - diensten) gaan wij de uitdaging aan om sponsorgeld in te zamelen voor Woord & Daad. We dagen elkaar natuurlijk ook uit om zoveel mogelijk kilometers te lopen en te wandelen! Cedrah en Woord & Daad werken al een tijdje samen in het project 'Zorg voor water'. We werken aan duurzaamheid en rentmeesterschap binnen Cedrah en doen acties om geld in te zamelen voor schoon water in Shallah, Ethiopië.
€ 0,00

De Molletjes

Doel € 2.500
Woord en Daad 50 jaar, Molletjes, lopen maar!
€ 900,00

Team De woudlopers

Doel € 2.500
Omdat wij het hier zó goed hebben, in luxe kunnen leven, willen wij d.m.v. inspanning te leveren en onszelf uit te dagen, de jongeren uit Burkina Faso een kans geven om een goede toekomst op te bouwen. En te motiveren om met onze inbreng hun idealen mogelijk te maken. Wat zou het mooi zijn, als wij hiermee, al is het maar klein, een wezenlijk verschil kunnen maken. Help je ons mee, door ons te sponsoren voor onze inzet?
€ 385,00

Team WSP

Doel € 15.000
Als Team WSP dragen we heel graag ons steentje bij voor de jeugd in Burkina Faso!
€ 250,00

Team Esselink

Doel € 30.000
Dit jaar zetten we ons in voor jongeren in Burkina Faso. De jonge bevolking in Burkina Faso is ambitieus, maar woont in een omgeving met armoede en geweld. Ondanks deze omstandigheden willen we de jongeren graag perspectief bieden bij het starten van een eigen bedrijf. Sommige collega’s gaan fietsen, anderen lopen. Met elkaar proberen we een mooi bedrag bij elkaar te verzamelen voor het goede doel!
€ 5.974,50

The Sissies

Doel € 0
We vinden het mooi om iets voor een goed doel te doen en erg leuk om weer samen mee te doen met SfO. Het is inmiddels de derde keer en iedere keer hebben we er weer plezier in en geeft het voldoening om sponsorgeld aan te leveren.
€ 715,00

Voeten voor vooruitgang

Doel € 1.000
Wereldwijd bouwen jongeren aan hun toekomst. Wij, maar ook jongeren in Burkina Faso. Een groot deel van die jonge bevolking is ambitieus, maar onder andere armoede en onveiligheid zijn grote uitdagingen voor deze nieuwe generatie. Ondanks de grote uitdagingen en de risico’s willen we de jongeren, hun gezinnen en daarmee de hele gemeenschap perspectief bieden. Daarom zetten wij, Mariëlle(10!), Gerlof(22) en Willemijn(21), ons in voor deze jongeren. Dit doen we door op 23 september 27 kilometer te gaan lopen in Limburg. Steunt u ons? Alvast bedankt!
€ 1.158,50

Team Hoop

Doel € 0
Afgelopen jaren hebben we met team Hoop een aantal keer meegedaan met dit bijzondere evenement. We vinden het fijn om wat voor onze verre naaste te kunnen betekenen, iedereen verdiend toekomstperspectief, ook de jongeren van Burkina Faso. Wilt u/jij ons sponseren? Alvast bedankt!
€ 0,00

Ro(os)mijn brothers for Others

Doel € 1.500
Combinatie 'voor anderen' en 'mannen onder elkaar'
€ 775,00
 
224