Deelnemers

Hoornbeeck Apeldoorn

Wij zetten ons als team in voor de toekomst van anderen! helpt u/ help jij ook mee? Dit kan eenvoudig door het team Hoornbeeck college te sponsoren en helpen geld op te halen voor het goede doel.
0% (€ 975,00) opgehaald
Doel € 0

De Driestars (Driestar educatief)

Driestar educatief zet zich al jaren in voor beter christelijk onderwijs wereldwijd. Een van de projecten die we daarom samen met Woord en Daad hebben opgezet is Geef ze een Tien! Via dit project willen we geld ophalen voor toffe meesters en juffen wereldwijd. Goede leerkrachten zijn ontzettend belangrijk om de generatie van morgen een kans te geven. In veel landen is goed onderwijs echter geen vanzelfsprekendheid en dat doet ons verdriet. Het International Network for Christian Education (INCE) zet zich daarvoor in. Via ons project willen we INCE zoveel mogelijk ondersteunen in dit werk. Al het geld dat we met Sport for Others ophalen zal dan ook ten goede komen aan INCE. Helpt u mee? Samen krijgen we nog meer toffe meesters en juffen wereldwijd voor de klas.
134% (€ 9.359,00) opgehaald
Doel € 7.000

Top!

119% (€ 4.747,00) opgehaald
Doel € 4.000

just do it

wij zijn Rianne (17 jaar) en Hannah (16 jaar) wij willen graag iets betekenen voor mensen die het minder goed hebben dan ons. toen we hoorden over sport for others vonden we het onze kans om mee te doen en iets te betekenen voor deze kinderen, zodat deze kinderen een betere toekomst te gemoed gaan. wilt u hiermee helpen? doneer dan!
77% (€ 769,00) opgehaald
Doel € 1.000

Calvijn College Tholen

Samen met een groep leerlingen willen we graag iets doen voor onze naasten. Verder sluit dit project ook mooi aan bij onze schoolvisie: samen leren, uitdagend onderwijs en persoonlijke vorming zijn daarin belangrijk.
108% (€ 9.157,00) opgehaald
Doel € 8.500

Middendorp

Wij als Bouwbedrijf van Middendorp uit Wekerom zijn een hecht team van gedreven sportieve bouwers. Wij brengen dromen tot leven. De hele week bouwen we landelijke woningen en verbouwen we monumentale panden. Niet standaard maar maatwerk. Luxe woningen zijn niet voor iedereen haalbaar. Daarom brengen wij nu dromen tot leven voor mensen ver weg. Een beter thuis voor duizenden kind slaven in Haiti. Helpt u ons mee?
96% (€ 8.666,00) opgehaald
Doel € 9.000

VakanZ

VakanZ is partner van Sport for Others, en levert ook een team met vrijwilligers voor het evenement. Sluit je bij ons aan!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 2.000

Hoornbeeck Kampen

Hoornbeeck Kampen gaat voor het tweede jaar op rij de berg op! Wie steunt ons in de strijd tegen kindslavernij?
109% (€ 7.624,00) opgehaald
Doel € 7.000

De financiële balie

In 2015 en 2017 hebben we meegedaan met de actie Fiets Voor Een Huis. Een fantastische ervaring die we absoluut nog een keer willen meemaken. Het wordt trainen, het wordt afzien, maar het is voor een mooi doel: een betere toekomst voor kindslaven. Help je ons mee?
160% (€ 8.000,00) opgehaald
Doel € 5.000

Brave4Slaves

Graag willen wij met een sportieve bijdrage het project in Haitï steunen. Door de berg op te wandelen of te mountainbiken willen wij een steentje bijdragen aan een eerlijke wereld en betere omstandigheden voor leeftijdsgenoten. Ons team bestaat tot nu toe uit twee enthousiaste, sportieve studenten en een stoere doorzetter die naast studeren en school, graag tijd vrij maken voor een sportieve uitdaging en een goed doel! Vind je het leuk om ons joinen? Wees welkom!
79% (€ 1.585,00) opgehaald
Doel € 2.000

Hillfire Bro's

Onze motivatie wordt geschetst in onder andere de kernwoorden; familie, uitdagend, samenbindend, grens verleggend, hulp verlenend.
156% (€ 4.675,00) opgehaald
Doel € 3.000

Motards

Wij voelen ons verbonden met het doel en maken dit waar door deelnemers tijdens het evenement te begeleiden. Wil je ons steunen? Klik op de button hieronder en sponsor ons als team.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000
 
224