Deelnemers

just do it

wij zijn Rianne (17 jaar) en Hannah (16 jaar) wij willen graag iets betekenen voor mensen die het minder goed hebben dan ons. toen we hoorden over sport for others vonden we het onze kans om mee te doen en iets te betekenen voor deze kinderen, zodat deze kinderen een betere toekomst te gemoed gaan. wilt u hiermee helpen? doneer dan!
0% (€ 10,00) opgehaald
Doel € 0

Calvijn College Tholen

Samen met een groep leerlingen willen we graag iets doen voor onze naasten. Verder sluit dit project ook mooi aan bij onze schoolvisie: samen leren, uitdagend onderwijs en persoonlijke vorming zijn daarin belangrijk.
66% (€ 330,00) opgehaald
Doel € 500

Middendorp

50% (€ 2.000,00) opgehaald
Doel € 4.000

VakanZ

VakanZ is partner van Sport for Others, en levert ook een team met vrijwilligers voor het evenement. Sluit je bij ons aan!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 2.000

Hoornbeeck Kampen

Hoornbeeck Kampen gaat voor het tweede jaar op rij de berg op! Wie steunt ons in de strijd tegen kindslavernij?
70% (€ 4.913,00) opgehaald
Doel € 7.000

De financiële balie

In 2015 en 2017 hebben we meegedaan met de actie Fiets Voor Een Huis. Een fantastische ervaring die we absoluut nog een keer willen meemaken. Het wordt trainen, het wordt afzien, maar het is voor een mooi doel: een betere toekomst voor kindslaven. Help je ons mee?
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 5.000

Brave4Slaves

Graag willen wij met een sportieve bijdrage het project in Haitï steunen. Door de berg op te wandelen of te mountainbiken willen wij een steentje bijdragen aan een eerlijke wereld en betere omstandigheden voor leeftijdsgenoten. Ons team bestaat tot nu toe uit twee enthousiaste, sportieve studenten en een stoere doorzetter die naast studeren en school, graag tijd vrij maken voor een sportieve uitdaging en een goed doel! Vind je het leuk om ons joinen? Wees welkom!
0% (€ 5,00) opgehaald
Doel € 2.000

Hillfire Bro's

Onze motivatie wordt geschetst in onder andere de kernwoorden; familie, uitdagend, samenbindend, grens verleggend, hulp verlenend.
0% (€ 35,00) opgehaald
Doel € 0

Motards

Wij voelen ons verbonden met het doel en maken dit waar door deelnemers tijdens het evenement te begeleiden. Wil je ons steunen? Klik op de button hieronder en sponsor ons als team.
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 1.000

Van Rhijn Bouw

Om kinderen in deze omstandigheden te helpen heb je niet veel motivatie nodig. Het gaat bijna vanzelf.
0% (€ 25,00) opgehaald
Doel € 10.000

Squeeze the Juice

Wij zijn een projectteam van W&D en partners. Samen zetten we ons in voor een schittterend project in Sierra Leone op het gebied van fruitsap. Op 21 september wringen we onzelf echter uit voor de 'restavecs' in Haiti. Help ons mee! Door uw hulp worden we een nog hechter team, en gaan we voor meerdere beklimmingen!
0% (€ 290,00) opgehaald
Doel € 0

Team "Alles voor elkaar"

Voor ons als Westerlingen is het bijna niet voor te stellen dat slavernij nog zo actueel is. Wij team "Alles voor elkaar" uit Barendrecht steken graag energie in een betere toekomst voor deze kinderen zodat zij hun dromen waar kunnen maken. We zijn overtuigd dat we het verschil kunnen maken, geef deze kinderen een eerlijke kans!
0% (€ 0,00) opgehaald
Doel € 10.000
 
224