Word bedrijfssponsor

Raak als bedrijf betrokken bij de tweede editie Sport for Others!

Op 22 september klommen 161 sportievelingen de berg Mont Ventoux, voor kindslaven in Haïti. Woord en Daad werkt daar samen met lokale partner Restaveks Freedom om kinderen die leven in slavernij een veilig thuis te bieden, waar ze het verleden achter zich kunnen laten en weer kunnen dromen van een nieuwe, hoopvolle toekomst. 

De tweede editie vindt op 21 september 2019 plaats. Om van het evenement een succes te maken hebben we je steun hard nodig. Als bedrijf kan je op verschillende manieren betrokken worden bij ons evenement. Om iets terug te geven voor de steun hebben we verschillende manieren om publiciteit te creëren voor jouw onderneming. Onze website heeft gemiddeld 500 bezoekers per week en dat worden er elke week meer. Dit zijn (potentiële) deelnemers, sponsors en bedrijven. Het sponsorpakket bestaat uit vier pakketten. Hoe groter het pakket, hoe meer geld beschikbaar wordt voor het doel kindslaven, en hoe hoger de publiciteit.

Tenuesponsor
Wil je echt opvallen als bedrijf? Kies dan voor diamant, de tenuesponsor. Je wordt zichtbaar onder een grote groep mensen. Om een voorbeeld te geven, wielrenners rijden een trainingsronde en fietsen in het tenue van Sport for Others, waar jouw logo op staat. Om door te gaan, volgende editie van Sport for Others komt jouw logo in alle PR-uitingen zoals aftermovie, promotiefilmpjes, foto's op de website etc. Benieuwd naar hoe het tenue eruit komt te zien en waar het bedrijfslogo wordt gedrukt, klik hier.

Enthousiast, of twijfel je nog, neem contact op met Maarten Nieuwenhuis via de mail info@sportforothers.com of bel naar +31 (0)183 611800.

Tenuesponsor
269