Word vrijwilliger

Afgelopen editie hebben 50 vrijwilligers geholpen om van het evenement een succes te maken. Voor de tweede editie zijn weer op zoek naar toppers zoals zij. Om op 21 september een top evenement neer te zetten. 
Voel jij je verbonden met ons doel en wil jij deel uitmaken van een enthousiast vrijwilligersteam? Meld je dan aan als vrijwilliger. 

Paar praktische zaken vooraf:
- De verblijfkosten zijn gelijk aan de kosten voor de deelnemers, je betaalt als vrijwilliger geen inschrijfkosten.
- Op vrijdagavond en zaterdagavond kun je kosteloos deelnemen aan de gezamenlijke maaltijden.
- Er wordt gewerkt aan gemeenschappelijk vervoer naar Frankrijk, meer informatie vind je z.s.m. op deze pagina.

Wat kan ik doen al vrijwilliger?
De werkzaamheden zijn zeer divers, van het opbouwen van de start- en finishplaats, het ondersteunen van de speaker, zorgdragen voor de maaltijd en de inrichting van de tent, bemannen van de bevoorradingsposten onderweg etc. Saai zal het zeker niet worden! 
We zoeken vrijwilligers voor de volgende werkgebieden:
- Catering
- Bevoorrading
- Opbouwen
- Tent inrichten
- Foto's maken

Foto vrijwilliger

Meld je aan!

Enthousiast? Via deze link kun je je registeren als vrijwilliger. Vermeld welke dagdelen je beschikbaar bent en welke werkzaamheden je leuk vindt om te doen. Ruim voor het evenement krijg je een overzicht wanneer en voor welke activiteit je bent ingedeeld. In de dagen voor het evenement wordt ook een vrijwilligersbijeenkomst georganiseerd, zodat duidelijk is wat van je wordt verwacht.

Heb je nog vragen over vrijwilliger zijn tijdens het evenement Sport for Others? Stuur je vraag naar info@sportforothers of neem telefonisch contact op met onze collega Willemien van Wijnen 0183 - 61 18 00. 

Professionele vrijwilligers
We zoeken ook nog professionele vrijwilligers om het medische team te versterken. Inmiddels hebben zich al twee artsen aangemeld; we zijn nog op zoek naar een fysiotherapeut en een sportmasseur. 
Ken je iemand in je netwerk die deze rol kan vervullen? Laat het ons weten door mailen naar info@sportforothers.nl 

Word vrijwilliger!
237