Word vrijwilliger

Afgelopen edities hebben 60 vrijwilligers geholpen om van het evenement een succes te maken. Ook voor deze editie in Nederland zijn we weer op zoek naar vrijwilligers. Wil jij deel uitmaken van een enthousiast vrijwilligersteam? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het evenement op 11 september 2021.


Wat kan ik doen als vrijwilliger?

De werkzaamheden zijn zeer divers, van het opbouwen van de start- en finishplaats, zorgdragen voor de maaltijd op de lunchlocatie, bemannen van de bevoorradingsposten onderweg etc. Saai zal het zeker niet worden! We zoeken de volgende vrijwilligers:
 
 1. Dagcoördinator i.c.m. speaker (4 personen)
  Geeft het jou energie om een team van vrijwilligers aan te sturen? Dan is deze taak van dagcoördinator geknipt voor jou. Jij bent het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers op de betreffende locatie en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Jij staat bij de start en het eindpunt om de deelnemers succes te wensen voor vertrek en hen warm te onthalen bij terugkomst!
   
 2. Parkeerwachter auto (4 - 8 personen)
  Als parkeerwachter zorg je ervoor dat de beschikbare parkeerplaatsen op een efficiënte manier gevuld worden, een mooie logistieke taak!
   
 3. Parkeerwachter fiets (3 personen)
  Jij bent degene die ervoor zorgt dat de beschikbare ruimte voor het parkeren van fietsen op de meest efficiënte manier wordt ingevuld, deze logistieke taak is jou op het lijf geschreven! 
   
 4. Mecanicien (voor kleine fietsreparaties) (3 personen)
  Banden oppompen, kleine reparaties uitvoeren…dat is voor jou appeltje-eitje!
   
 5. Gastheer- / vrouw informatiebalie (8 personen)
  Een leuke, afwisselende taak: aanmelding, registratie en afmelding van deelnemers en uitgifte van de zaken die de hardlopers, fietsers en wandelaars nodig hebben tijdens het afleggen van de route. Jij bent de vraagbaak voor de deelnemers!
   
 6. EHBO’er (4 personen)
  Zonder EHBO’ers geen evenement. Ben jij een gecertificeerde EHBO’er en wil je deze dag een hulpverlenend steentje bijdragen indien nodig? Meld je dan aan als vrijwilliger.
   
 7. WC-dame (4 vrouwen)
  Een schone toilet, dat wil iedereen! Schrijf je in voor deze functie en zorg zo voor 100% garantie op een toiletbezoek in een schone setting.
   
 8. Uitgifte catering (12 personen)
  Ben jij degene die alle deelnemers in de ogen kijkt en hen voorziet van alles wat nodig is op cateringgebied?


Algemene informatie

 1. Verwachte duur inzet: 07.30 – 17.30 uur.  
 2. Vanwege de opzet van het event (o.a. verschillende startlocaties, deelnemers die routes afleggen) willen we vrijwilligers naast hun hoofdtaak tijdens de dag zelf op flexibele locaties in kunnen zetten, denk bijv. aan een kofferbakstop op één van de routes of hulp bij opbouwen en afbreken. Concreet word je na aanmelding ingepland bij je voorkeur en daarnaast – uiteraard altijd in overleg – ingezet op een andere locatie, voor een andere taak.
 3. Met de vrijwilligersteam van de diverse locaties vindt vooraf een live / online meeting plaats waarin de dag wordt doorgenomen, daarnaast start de dag met een gezamenlijk instructiemoment.
 4. Je ontvangt een gratis lunch van Woord en Daad!
 5. Informatie over specifieke inzet, tijden etc. wordt medio half augustus verstrekt.
 6. Voor meer informatie en vragen, neem per mail of telefonisch contact op: info@sportforothers.com of 0183 – 61 18 00 (werkdagen van 08.30 – 17.00 uur).


Aanmelden als vrijwilliger

Enthousiast? Stuur je inschrijving naar info@sportforothers of neem telefonisch contact op met onze collega Liset Klop: 0183 - 61 18 00. Vermeld bij je aanmelding welke werkzaamheden je het liefst zou willen doen. 

Foto vrijwilliger
292